Τη συνεχή στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας προς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και την εποικοδομητική τους συνεργασία επιβεβαίωσε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Θανάσης Παιδής κατά την επίσκεψή του στο Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Θεσσαλίας.
Στην επίσκεψη αυτή, η οποία πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία των δύο επερχόμενων μεγάλων εκδηλώσεων από  «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στις οποίες η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετέχει ως συνδιοργανωτής, συζητήθηκε τόσο το πολυεπίπεδο έργο που επιτελεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Θεσσαλία, όσο και οι ανάγκες που αντιμετωπίζει προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί σε όλα τα αιτήματα που δέχεται.

Οι εκπρόσωποι του  «Χαμόγελου του Παιδιού» ευχαρίστησαν  την Περιφέρεια Θεσσαλίας  για την έμπρακτη στήριξή της προς τον οργανισμό και τον ενημέρωσαν για τον αριθμό παιδιών που στηρίζονται και εξυπηρετούνται από το σύνολο των δράσεων από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Θεσσαλία. Ο  κ. Θανάσης  Παιδής από την πλευρά του τόνισε πως το έργο που πραγματοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω όλων των δράσεών του είναι πολυδιάστατο και εξαιρετικά σημαντικό για τη στήριξη όλων των παιδιών και των οικογενειών τους που έχουν ανάγκη.

Ανέφερε πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας αγκάλιασε από την αρχή το Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης που λειτουργεί στη Λάρισα από το 2014 και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του Οργανισμού προκειμένου να μπορεί να συνεχίσει απερίσπαστος το έργο του.
Δυο μεγάλες εκδηλώσεις τις επόμενες μέρες
Ήδη, η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει ως συνδιοργανωτής τις δύο μεγάλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Λάρισα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τη 2η Μεγάλη Γιορτή για τα παιδιά στις 19 και 20 Μαίου στον προαύλιο χώρο του Μύλου του Παππά, και το 4ο Πανθεσσαλικό Παιδικό Ποδοσφαιρικό Τουρνουά "Σκοράρουμε για το Χαμόγελο" στις 1-3 Ιουνίου, στο AEL FC ARENA.