Συνάντηση πραγματοποίησε η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Βασιλική Αυγέρη με τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο.
Σε ευχάριστο κλίμα συνεργασίας και αφού πρώτα ενημερώθηκε ο κ. Τσιάκος από την διευθύντρια κα Βασιλική Αυγέρη ότι το ΕΚΑΒ προσφέρει μεγάλο και σημαντικό κοινωνικό - ιατρικό έργο, συζητήθηκε κυρίως το θέμα που αφορά τη μεταστέγαση του ΕΚΑΒ Καρδίτσας στο νέο διοικητήριο.
Από την πλευρά του ο κ. Τσιάκος ανταποκρίθηκε θετικά στο ζήτημα μεταστέγασης  που έθεσε η κυρία Αυγέρη αφού όπως ανέφερε, είναι σημαντικό το έργο προσφοράς του ΕΚΑΒ  στους πολίτες του Νομού Καρδίτσας και όχι μόνο και πρέπει όλοι να το στηρίζουν.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Τσιάκος  ήταν θετικός στο αίτημά  και ανέφερε πως θα βρεθεί σύντομα ο κατάλληλος χώρος.
Τη διευθύντρια συνόδευαν οι υπεύθυνοι του Τομέα ΕΚΑΒ Καρδίτσας Χρήστος Λέτσιος, Κων/νος Σδράλιας και Ηλίας Λαμπράκης.
Επόμενος σταθμός της διευθύντριας του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας,η Βάση του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ Μουζακίου, όπου συναντήθηκε με  εργαζόμενους τους οποίους και ευχήθηκε Καλή Χρονιά, μια χρονιά που ξεκινά δυναμικά αφού έχουν μπει σε μια σωστή σειρά όλα τα θέματα που απασχολούσαν τους εργαζόμενους τα τελευταία χρόνια, ενώ πολύ θετικό ήταν και το κλίμα στη συνάντηση με τους εργαζόμενους του Τομέα Καρδίτσας με τους οποίους η Κα Βασιλική Αυγέρη αντάλλαξε τις καθιερωμένες ευχές και συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα.
Τη διευθύντρια συνόδευαν οι υπεύθυνοι του Τομέα ΕΚΑΒ Καρδίτσας Χρήστος Λέτσιος, Κων/νος Σδράλιας και Ηλίας Λαμπράκης.
Η αμοιβαία στενή συνεργασία διεύθυνσης και εργαζομένων είναι η εγγύηση για ένα Άριστο αποτέλεσμα με παραλήπτη τον πολίτη, τόνισε η κα Αυγέρη.