Ήταν στραβό το κλήμα (χαμηλές τηλεθεάσεις) το ‘φαγε και ο γάιδαρος (περιορίστηκαν στο ελάχιστο οι δηλώσεις συμμετοχών από υποψήφιους παίχτες).

Ο λόγος για το τηλεπαιχνίδι Lucky Room, το οποίο κόβεται με απόφαση της διοίκησης του Αντέννα. Το τελευταίο καθημερινό επεισόδιο θα μεταδοθεί στις 11 Απριλίου, ενώ από το Σάββατο 29 του μήνα θα προβάλλεται ο νέος κύκλος εκπομπών πριν το δελτίο ειδήσεων.

Εξαρχής το παιχνίδι δεν πήγαινε καλά και μέρα με τη μέρα έδειχνε πως δε διέθετε δυναμική. Στελέχη της διοίκησης του σταθμού πιστεύουν ότι ήταν λάθος το συγκεκριμένο format (που είχε επιλέξει ο ίδιος ο Λιάγκας), ενώ χαρακτηρίζουν υποτονικό και ανέμπνευστο τον τρόπο παρουσίασης.

Από την πλευρά του ο παρουσιαστής εμφανίζεται δυσαρεστημένος, θεωρώντας ότι δεν υποστηρίχτηκε όσο έπρεπε και, ταυτόχρονα, αντιλαμβάνεται ως μειωτικό το κόψιμο του παιχνιδιού καταμεσίς της σεζόν.

Συνολικότερα, πάντως, φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις των δυο πλευρών. Επιτελείς του Αντέννα, πολύ κοντά στην οικογένεια Κυριακού, «γκρινιάζουν» και για την τηλεθέαση του Rising Star κάθε Κυριακή. Όχι μόνο τώρα, που χάνει κατά κράτος από τον «οδοστρωτήρα» του Survivor. Από την αρχή δε θεωρούσαν ικανοποιητικά τα ποσοστά του -ειδικά στα νεανικά κοινά, τα οποία οι διαφημιστικές εταιρείες εξακολουθούν να χαρακτηρίζουν «εμπορικά», αν και σε ποσοστά 60% οι νέες και οι νέοι βρίσκονται στην ανεργία.

aixmi.gr