Σπίτια στη Λάρισα για να μείνουν άστεγοι της πόλης αναζητά ο Δήμος Λαρισαίων. Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η ΔΗΚΕΛ:

"Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Λάρισας  (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.)  καλεί όλους τους συμπολίτες μας  που επιθυμούν να ενοικιάσουν σπίτια για την  φιλοξενία αστέγων  να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους  στα γραφεία της ΔΗΚΕΛ . 

Οι κατοικίες που θα εκμισθωθούν για την προσωρινή φιλοξενία των αστέγων θα πρέπει να βρίσκονται κατά προτεραιότητα εντός της πόλης της Λάρισας και να προσφέρουν ικανοποιητικό επίπεδο διαβίωσης. Αποκλείονται υπόγεια-ημιυπόγεια και αποθήκες. Πιο συγκεκριμένα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των σπιτιών θα πρέπει να είναι : από 20 έως 55 τ.μ. Η διάρκεια της σύμβασης είναι για 18 μήνες. Η επιδότηση ενοικίου καλύπτεται εξ ολοκλήρου από τη χρηματοδότηση του προγράμματος καθώς και ο εξοπλισμός των διαμερισμάτων και τα λειτουργικά έξοδα για λογαριασμούς ΔΕΚΟ. Το ύψος του ενοικίου κυμαίνεται στα 180 ευρώ.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ με τα γραφεία της ΔΗΚΕΛ στα τηλέφωνα: 2410 661727 ΚΑΙ 2410 663085. Θυμούλιας Απόστολος  ,ώρες: 09:00 – 14:00 ή στα γραφεία της ΔΗΚΕΛ :Ηπείρου 96-98 , 2ος όροφος".