Ένα απόγευμα ενεργοποίησης της σωματικής και συναισθηματικής έκφρασης τους, με την καθοδήγηση της ειδικής γυμνάστριας Έρσης Ρουμελιώτη θα περάσουν οι μικροί φίλοι του «Ξενώνα Ραψάνης» του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας του Α.Π.Θ., την Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018.
Ψυχοκινητικά παιχνίδια με αλεξίπτωτο, παιχνίδια εκτόνωσης της φαντασίας, ενεργοποίησης της σκέψης και των συναισθημάτων, αλλά και ανάπτυξης των δεξιοτήτων και της κοινωνικοποίησης, προσφέρουν μια όμορφη εμπειρία στα παιδιά, ανοίγοντας τον κύκλο των δράσεων που το πρόγραμμα του «Ξενώνα» έχει επιμεληθεί για την ψυχαγωγία τους, σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ραψάνης του Δήμου Τεμπών.
Αφετηρία: Κεντρική πλατεία Ραψάνης ώρα: 19.30. Η δράση προσφέρεται δωρεάν στα παιδιά.
Επίσης, την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018, στις 20.30, στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου Οίνου και Αμπέλου Ραψάνης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση διασύνδεσης του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας με το Μουσείο Οίνου και Αμπέλου Ραψάνης, με τίτλο «Διαχρονικές συναντήσεις». Η εκδήλωση διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Συλλόγου Φίλων του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας και τη συμβολή του «Ξενώνα Ραψάνης» του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας του Α.Π.Θ. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για το κοινό.