Στραβά δόντια με δυσχρωμίες, που σπάνε εύκολα ακόμα κι αν η ηλικία δεν το δικαιολογεί; Η αισθητική οδοντιατρική είναι η επιλογή σας, απέναντι στα αντιαισθητικά αυτά φαινόμενα.

Οι όψεις ρητίνης ή πορσελάνης μπορούν να προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα τόσο κατά τη διάρκεια της θεραπείας όσο και μετά. Για παράδειγμα ένα μεγάλο μέρος της διαδικασίας, γίνεται χωρίς τρόχισμα. Ο οδοντίατρος, ύστερα από μία επίσκεψη θα σας πληροφορήσει για τη διαδικασία βήμα προς βήμα καθώς και για το συνολικό κόστος.

Τι είναι γενικά οι όψεις;         

Οι όψεις αποκαθιστούν τα προβληματικά δόντια με συγκεκριμένες προσθετικές εργασίες, οι οποίες καλύπτουν κάθε εξατομικευμένη ανάγκη.Στις μέρες μας η τεχνολογία αιχμής με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, αποκαθιστά κάθε πρόβλημα άμεσα όσον αφορά το σχήμα των δοντιών, χωρίς ο τροχός να ακουμπάει τα υγιή δόντια.

Ρητίνη

Οι όψεις ρητίνης προσφέρουν αρμονία και λάμψη στην οδοντοστοιχία, η οποία αντέχει σε πολλές καταπονήσεις. Οι εργασίες σχεδιάζονται σε ειδικό λογισμικό, το οποίο αναλύει την προσωπομετρία του ασθενούς, δίνοντας άμεση λύση στο πρόβλημα. Το πλεονέκτημα με τις όψεις είναι ότι εφαρμόζονται μαζί σε αρκετά δόντια μέσα σε μία μόλις συνεδρία.

Πορσελάνη

Η κατασκευή των πορσελάνινων όψεων είναι μία ιδιαίτερη διαδικασία που εν τέλει θα προσφέρει λάμψη και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα στο χαμόγελο. Η ποιότητα των όψεων αυτών είναι αναμφισβήτητη και στο λειτουργικό και στο αισθητικό κομμάτι. Οι όψεις πορσελάνης σε σχέση με τις όψεις ρητίνης, έχουν το πλεονέκτημα ότι είναι σε θέση να αποκαταστήσουν μεγαλύτερα ελλείμματα.

Οι όψεις απαιτούν συντήρηση και σε τι τιμή;

Hσυντήρηση των όψεων γίνεται μία φορά στο εξάμηνο, όπως και στα φυσιολογικά δόντια. Η τιμή της συντήρησης είναι απόλυτα προσιτή.

Τσεγρένη Θεοδώρα

Χειρουργός Οδοντίατρος - Αθήνα

drtsegreni.gr