Ο γνωστός συγγραφέας και ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας, που κατάγεται από τα Τρίκαλα, χαίρεται τις διακοπές του στην θάλασσα των παραλίων της Λάρισας και στα πανέμορφα ορεινά χωριά των Τρικάλων. 

Μαζί με την σύζυγό του, επίσης συγγραφέα παιδικών βιβλίων, Μαρίνα Γιώτη μετά τις θαλασσινές τους βουτιές στα καταγάλανα νερά του Αγιοκάμπου και του Πολυδενδρίου με τα ονειρεμένα ηλιοβασιλέματα που προσφέρει το τοπίο, πήραν τον δρόμο για τα βουνά. 

Συγκεκριμένα για το Παλαιοχώρι της Καλαμπάκας, το αγαπημένο χωριό του συγγραφέα, εκεί όπου άφησε στην άκρη, όπως μας δείχνει στις φωτογραφίες του, το laptop ή το παραδοσιακό χαρτί για να ασχοληθεί με τις επίπονες πολλές φορές εργασίες που απαιτεί ένα σπίτι στα ορεινά. 

Μάλιστα, με έντονη αίσθηση χιούμορ αναφέρει πως, μπορεί τελικά να μην πήραμε το βραβείο για το «Μια νύχτα ακόμη» στο διαγωνισμό βιβλίου, όποτε λέω να συνεχίσω απρόσκοπτα να μαζεύω πέτρες...  Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την τεράστια υποστήριξη στο διαγωνισμό και σας εύχομαι να περάσετε υπέροχα το υπόλοιπο του καλοκαιριού. Τα ταξίδια μας συνεχίζονται...

Να σημειώσουμε πως φέτος ο κορωνοϊός που άλλαξε τα πάντα στην ζωή μας, στέρησε την δυνατότητα σε όλους τους συγγραφείς να πραγματοποιήσουν τις προγραμματισμένες παρουσιάσεις των βιβλίων τους, έτσι ώστε ο πολυγραφότατος και πολύ επιτυχημένος Κώστας Κρομμύδας να μην μπορέσει να έρθει σε επαφή τόσο με το κοινό του στην Λάρισα, όσο και με αυτό στον τόπο της καταγωγής του τα Τρίκαλα, για το καινούργιο του βιβλίο "Μια νύχτα ακόμη" από τις εκδόσεις Διόπτρα

Όσο για τα κορόμηλα που κρατά στα χέρια του και μας δείχνει ο Κώστας Κρομμύδας, είναι το χαρακτηριστικό φρούτο που μπορεί να συναντήσει κανείς αυτήν την εποχή, σε όλα τα ορεινά χωριά του νομού Τρικάλων.