Ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Λάρισας Ηρακλής Γερόγιοκας με αφορμή το κάλεσμα του Σύριζα Λάρισας για την Πρωτομαγιά τονίζει τα εξής:

‘ Πάνω απ΄όλα, έλεγε ο Ντοστογιέφσκι, ‘μην λες ψέματα στον εαυτό σου. Ο άνθρωπος που λέει ψέματα στον εαυτό του και ακούει το ίδιο του το ψέμα φθάνει σ ένα σημείο που δεν μπορεί να ξεχωρίσει την αλήθεια μέσα του η γύρω του και έτσι χάνει τον σεβασμό του για τον εαυτό του και τους άλλους. Χωρίς σεβασμό, σταματά να αγαπά’.

Σε αυτό το οδυνηρό σημείο για τον εαυτό του και την ελληνική κοινωνία έχει καταντήσει δυστυχώς ο Σύριζα Λάρισας. Δεν σέβεται ούτε τον εαυτό του όταν μιλά για το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος που έγινε ΝΑΙ, σαν να μην έγινε ποτέ. Μιλά για κερδισμένες μάχες όταν συνθηκολόγησε άτακτα και αλόγιστα παντού, μιλά για πόλεμο εναντίον συμφερόντων όταν με δόλο διαγράφει χρέη εκατομμυριούχων, μιλά για λαϊκούς αγώνες όταν στο δρόμο που χάραξε ο Στάλιν αδιαφόρησε για τον λαό εις βάρος της κομματικής νομενκλατούρας.

Δεν θα ανταποκριθούν οι πολίτες στο δικό σας το κάλεσμα  κύριοι του κομματικού σωλήνα του Σύριζα. Σας έχουν γυρίσει την πλάτη. Θλιβερά μόνοι σας θα νιώθετε την Πρωτομαγιά. Δεν εκπροσωπείτε πια τους ανθρώπους  που προσπαθούν να ανταπεξέλθουν σε ένα εχθρικό περιβάλλον την δημιουργία του οποίου αρνείστε να παραδεχτείτε. Εσείς βέβαια θα δείτε λαοθάλασσες, και αυτό είναι ίσως η μεγαλύτερη τραγωδία σας.