Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού γύρισε σελίδα, με την παράταξη «Επιστροφή στον Ερασιτεχνισμό» του Δημήτρη Μπουχλαριώτη να εκλέγει 15 μέλη στο νέο 15μελές Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΛ, κατά τις χθεσινές αρχαιρεσίες που έγιναν στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας. 

Το «πράσινο» φως για τον δρόμο προς την κάλπη άναψε, χθες, νωρίς το απόγευμα, η απόφαση του Πρωτοδικείου Λάρισας, που δεν έκανε δεκτή για δεύτερη συνεχή φορά την αίτηση για προσωρινή διαταγή ακύρωσης των εκλογών, που κατέθεσε η παράταξη του Ζ. Γρηγορίου. Μετά από αυτήν την εξέλιξη και όπως είχε προαναγγείλει με επιστολή της η παράταξη Γρηγορίου, 13 από τους υποψηφίους της ζήτησαν ανάκληση των υποψηφιοτήτων τους και δεν έλαβαν μέρος στη χθεσινή εκλογική διαδικασία. 

Στη Γενική Συνέλευση ψήφισαν 100 από τα 102 σωματεία, ενώ μετά τις εκλογές ο νέος πρόεδρος κ. Δ. Μπουχλαριώτης έδωσε το στίγμα της διοίκησής του λέγοντας: Θέλω να διαβεβαιώσω (σ.σ.: τα σωματεία) ότι από την ερχόμενη μέρα δεν θα υπάρχουν οι δικοί μας και οι άλλοι, αλλά θα είμαστε όλοι ένα για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Λάρισας».

Ελευθερία