«Παράθυρο» για να μειωθούν ή να απαλλαγούν από τα τέλη επιχειρήσεις και επαγγελματίες του εμπορικού κέντρου που πλήττονται το τρέχον διάστημα από τα έργα άνοιξε ο δήμαρχος Λαρισαίων. Ο Απ. Καλογιάννης που παρευρέθηκε στην ανοιχτή διαβούλευση της δημοτικής αρχής και του Εμπορικού Συλλόγου με τους εμπόρους που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στη δράση «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου», χωρίς να προσδιορίζει τη μορφή των μέτρων, κατέστησε σαφές πως στις προθέσεις του είναι να υπάρξει οικονομικό αντιστάθμισμα στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, λόγω τις προσωρινής δυσκολίας πρόσβασης των πελατών τους, από τα έργα αναβάθμισης του εμπορικού κέντρου…

Η χθεσινή σύσκεψη που αξιοποιήθηκε από τον δήμαρχο Λαρισαίων για να επικοινωνήσει το πνεύμα και τη φιλοσοφία των έργων και να εκφράσει την αμέριστη συμπαράστασή του προς τον επιχειρηματικό κόσμο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αποτελούν μέρος ενός σχεδίου παρεμβάσεων που θα ενισχύσουν την αναπτυξιακή προοπτική της πόλης, έδωσε την ευκαιρία να αναπτυχθεί ένας γόνιμος και θετικός διάλογος μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων τόσο για την πορεία υλοποίησής τους όσο και για τη στόχευσή τους.

«Τα έργα σε συνδυασμό με την υλοποίηση του Open Mall, για το οποίο ο Δήμος Λαρισαίων συνεργάζεται στενά και εποικοδομητικά με τον Εμπορικό Σύλλογο θα είναι η «απάντηση» στην ανάπτυξη μεγάλων εμπορικών δραστηριοτήτων επιχειρήσεων, περιφερειακά της πόλης», τόνισε ο κ. Καλογιάννης εκφράζοντας ταυτόχρονα την πεποίθηση πως «θα ολοκληρωθούν μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου».

Γιώργος Νούλης (Ελευθερία)