Αγαπάτε τα παιδιά, έχετε ενθουσιασμό, δημιουργικότητα και διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά; Πιστεύετε πως η ανάγνωση είναι απόλαυση; Γίνετε εθελοντές στην καλοκαιρινή πανελλαδική εκστρατεία του δικτύου των Βιβλιοθηκών που γίνεται σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη Ελλάδας και θα διαρκέσει από 15 Ιουνίου ως 15 Σεπτεμβρίου.

Το θέμα φέτος είναι: «Γίνε εξερευνητής του κόσμου». Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας ‘Κωνσταντίνος Κούμας’ για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει στην εκστρατεία με σκοπό την προώθηση της αναγνωσιμότητας και του ρόλου της βιβλιοθήκης στην τοπική κοινωνία. Συντονιστείτε μαζί μας για να δημιουργήσουμε μία σειρά διασκεδαστικών δράσεων που προάγουν τη γνώση, την επικοινωνία, τον πολιτισμό, τη συνεργασία και τη μάθηση. Το καλοκαίρι μικροί και μεγάλοι συναντιόμαστε στη Βιβλιοθήκη και μοιραζόμαστε την αγάπη μας για τα βιβλία, τις αφηγήσεις, τις κατασκευές, τον χορό, το θέατρο και όλα τα παιχνίδια και δράσεις που μπορούμε να φανταστούμε. Ελάτε μαζί μας για να ανταλλάξουμε ιδέες, να καινοτομήσουμε και να εξερευνήσουμε τον κόσμο! 

Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους ο καθένας μπορεί να φανεί χρήσιμος, ανάλογα με τις ανάγκες. 

Μπορείτε να υποβάλετε την αίτηση συμμετοχής σας στη Βιβλιοθήκη ή ηλεκτρονικά ως τις 6 Απριλίου 2016. Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση της Βιβλιοθήκης  28ης Οκτωβρίου 9, στο τηλέφωνο 2410531973. 

Υποβάλετε την αίτησή σας ηλεκτρονικά εδώ.