Ο κ. Αθανάσιος Ακρίβος, επικεφαλής της παράταξης "Θεσσαλία - Πράσινη Περιφέρεια" έκανε την παρακάτω ευχαριστήρια δήλωση μετά το πέρας των εκλογών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες της Θεσσαλίας που με την ψήφο τους μας έδωσαν μία έδρα στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο αλλά πάνω από όλα μας έδωσαν δύναμη και αισιοδοξία για να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε.
Σ’ όλη την διαδρομή μας, σ’ όλη την πορεία μας, μέχρι τις εκλογές αποδείξαμε ότι για εμάς δεν υπάρχουν στεγανά και διακρίσεις, παρά μόνο ανοικτές πόρτες, ανοικτές αντιλήψεις, καθαρές κουβέντες, έντιμες συμπεριφορές και ειλικρίνεια.
Αυτά ήταν τα όπλα μας. Έτσι πορευτήκαμε. Και έτσι θα πορευτούμε.
Θέλω να συγχαρώ τους συνυποψήφιους μου για τον αγώνα τους και να τους διαβεβαιώσω ότι στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο θα επιδιώξω μια έντιμη συνεργασία με όλους.
Συγχαρητήρια αξίζουν φυσικά στον κ. Κώστα Αγοραστό που κατάφερε να επανεκλεγεί από τον πρώτο γύρο. Η παράταξή μας θα σταθεί αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία που συνάδει με τις αρχές και τις αξίες της.
Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της "Θεσσαλία - Πράσινη Περιφέρεια" επέδειξαν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στην παράταξη μας και αν είναι σίγουροι πως ένα όμορφο ταξίδι μόλις ξεκίνησε.
Για το τέλος άφησα τους συνεργάτες της παράταξης, που χωρίς τη βοήθειά τους, δεν θα τα καταφέρναμε και για αυτό τους ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου.
Διαβεβαιώνω όλους του πολίτες της Θεσσαλίας, ότι στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που επιβαρύνουν την καθημερινότητα τους.
Ευχαριστώ πολύ.».