Ο Αλέξης Γεωργούλης, o Λαρισαίος ηθοποιός και δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Κώστα Τζανακούλη, μοιράστηκε με τους ακροατές του δικτύου Θεσσαλίας της ΕΡΤ, τις σκέψεις του μετά τις…απουσίες που πήρε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας Δημήτρη Τάχο.

Σαράντα απουσίες μέτρησε ο κ.Τάχος για τον νεαρό ηθοποιό σε σύνολο εβδομήντα συνεδριάσεων και στέλνει την υπόθεση στην αποκεντρωμένη διοίκηση για να αποφανθεί αν θα επιβάλλει αργία ή θα τον κηρύξει έκπτωτος.

Συναντήσαμε τηλεφωνικά τον Αλέξη Γεωργούλη στο Λονδίνο, όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα της αγγλικής τηλεοπτικής σειράς The Durrels που προβάλλεται στην Αγγλία και φέτος και από την ελληνική συνδρομητική πλατφόρμα του ΟΤΕ.

«Είναι αλήθεια ότι οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να παρίσταμαι σε πολλές από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Είναι βέβαια εθελοντική δουλειά, δεν αμοίβεται, όμως θα ήθελα να ανταποκριθώ. Ελεύθερα ως τώρα ήταν μόνο τα Σαββατοκύριακα, ημέρες κατα τις οποίες δεν συνεδριάζει το Σώμα. Για τους επόμενους μήνες θα βρίσκομαι στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της σειράς, ενώ παράλληλα έχω υποχρεώσεις και στην Αθήνα. Το σκεφτόμουν και εγώ ότι είναι δύσκολο να παρακολουθώ τις συνεδριάσεις. Ανεξάρτητα απο τη διαδικασία που έχει κινηθεί και από το πώς θα καταλήξει, σκεφτόμουν έτσι κι αλλιώς ότι θα μπορούσα και θα ήθελα να υπηρετήσω την πόλη μου στον τομέα του πολιτισμού. Αυτό ήθελα εξαρχής να κάνω, για αυτό ασχολήθηκα με τα κοινά. Για να έχω επαφή με τη Λάρισα στην οποία κάποια μέρα θα επιστρέψω. Σκέφτομαι να προσφέρω ίσως από άλλη θέση στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.» είπε ο Αλέξης Γεωργούλης που θεωρεί σε κάθε περίπτωση δεδομένη την μόνιμη εγκατάστσή του στη Λάρισα, κάποια στιγμή στο…μακρινό μέλλον.

ert.gr