Μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή ο Λαρισαίος στην καταγωγή και κάτοικος Αθηνών, δικηγόρος Χρήστος Γραμματίδης.

Ο Χρήστος Γραμματίδης ήταν γνωστός στο Διαδίκτυο από τη στήλη που διατηρούσε στη Lifo, μέσω της οποίας απαντούσε σε ερωτήσεις νομικού ενδιαφέροντος, ενώ ήταν ευρύτερα γνωστός στα social media για τα καυστικά του σχόλια επί παντός επιστητού.

Ο Χρήστος Γραμματίδης συγκλόνιζε με τις αναρτήσεις του στο facebook όπου περιέγραφε την καθημερινότητα και την πραγματικότητα που αντιμετώπιζε ο ίδιος και άλλοι καρκινοπαθείς στα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ.

Μάλιστα σε πρόσφατη ανάρτησή του είχε αποκαλύψει πως δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του δεν πήγαινε καλά.

Ο Χρήστος Γραμματίδης είχε διαγνωστεί με Hodgkins, «ένα είδος καρκίνου του λεμφικού συστήματος που είναι ένα δίκτυο αγγείων που διατρέχει όλο το σώμα», όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του. «Μην αφήνετε τους ανθρώπους μόνους. Στο μαζί κρύβεται η αξιοπρέπεια» δήλωνε σε συνέντευξή του.

Ο Χρήστος Γραμματίδης αντιμετώπισε την ασθένεια με γενναιότητα και κατάφερε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα να αγγίξει πολλούς ανθρώπους. Πολύ συχνά έπαιρνε θέση για θέματα της επικαιρότητας με έναν ευφυή τρόπο και κάποιες φορές οι αναρτήσεις του προκάλεσαν έντονες συζητήσεις.

Με πληροφορίες από Newsbeast