«Ελλάδα – Τουρκία: Η ώρα των μεγάλων αποφάσεων». Το νέο τοπίο που δημιουργείται στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, όπως αυτό διαμορφώνεται από την κλιμακούμενη προκλητικότητα της γειτονικής χώρας, η στάση της χώρας μας αλλά και των συμμάχων και των ευρωπαίων εταίρων, θα είναι το αντικείμενο διαδικτυακής εκδήλωσης που θα πραγματοποιήσει η Κίνηση Μελών ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία «Λέμε ναι στη διεύρυνση», την ερχόμενη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο βουλευτής, τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Εξωτερικών κ. Γιώργος Κατρούγκαλος, ο τέως αρχηγός ΓΕΕΘΑ, πτέραρχος ε.α. κ. Χρήστος Χριστοδούλου, ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων κ. Κωνσταντίνος Φίλης και ο βουλευτής Ροδόπης της Ν.Δ. και πρώην υπουργός κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Παρέμβαση θα πραγματοποιήσουν ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υφυπουργός κ. Βασίλης Κόκκαλης και ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογές στην εκλογική περιφέρεια Αιτωλοακαρνανίας κ. Σταύρος Καραγκούνης.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Άρης Ραβανός.

Θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσα από το site της Κίνησης www.dievrinsi.gr και από τη σελίδα https://www.facebook.com/Λέμε-ναι-στη-διεύρυνση-105632464675201/