Μετά τον δημοτικό σύμβουλο Μάριο Ξηρομερίτη άλλα 16 στελέχη της δημοτικής παράταξης του Ντίνου Διαμάντου δηλώνουν ότι αποχωρούν από την κοινή προσπάθεια στα κοινά του Δήμου Λαρισαίων.

Οι 16 στο κοινό κείμενο αποχώρησής τους από την παράταξη τονίζουν πως «καθ’ όλη τη διάρκεια της αυτοδιοικητικής θητείας ως αντιπολιτευόμενοι και ως μέλη της παράταξης «Νέα Λάρισα» παρατηρούσαμε πως είχαν δημιουργηθεί σοβαρά σημεία απόκλισης από τη στρατηγική που είχαμε χαράξει, το όραμα με το οποίο ξεκινήσαμε καθώς και με επιλογές, τακτικές και θέσεις του επικεφαλής μας. Κατά συνέπεια η εκπροσώπησή μας στον δήμο υστέρησε σημαντικά έναντι των θέσεων και των αρχών που είχαμε προτάξει, αλλοιώνοντας τα χαρακτηριστικά της. Ως εκ τούτου οι λόγοι ευθύνης και συνέπειας που συνοδεύουν τη δραστηριότητά μας δεν μας επιτρέπουν την περαιτέρω παραμονή και μας οδηγούν στην οριστική αποχώρηση από τον συνδυασμό της δημοτικής παράταξης “Νέα Λάρισα”», καταλήγει το κείμενο. 

Το κείμενο αποχώρησης από τη Δημοτική Παράταξη «Νέα Λάρισα» υπογράφουν οι εξής: Βασιλόπουλος Βασίλειος, Γουμενόπουλος Γιώργος, Μπαλαμώτης Κώστας, Πολιτάκης Βασίλειος, Σωτηρόπουλος Νικόλαος, Πουλούλης Ορέστης, Στογιάννη Αικατερίνη, Καναβός Ευάγγελος, Μπίλλης Δημήτριος, Σουφλιά Αλεξάνδρα, Ευαγγελία Τέρπου, Αλευρά Ζωή, Γιαννακού Καλλιόπη, Ξηρομερίτη Αλεξάνδρα, Τσιάχας Δημήτρης και Χριστίνα Κανάκη.

Β. Κακάρας ( Ελευθερία)