Θύμιζε γιορτή... η υποδοχή του Βουλευτή Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κατσιαντώνη, από εκπαιδευτικούς και μαθητές, στο 19ο και 24ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου του βουλευτή.

Η στεναχώρια των προηγουμένων ημερών, μετά τα άσχημα γεγονότα της διάρρηξης τεχνολογικού εξοπλισμού από τους χώρουςτων σχολείων, έδωσε τη θέση της στη χαρά, αφού ο Γιώργος Κατσιαντώνης, ευαισθητοποιημένος πάντα στο θέμα των παιδιών, ως πατέρας και εκείνος, αλλά και στο ζήτημα της εύρυθμης λειτουργίας των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, θέλησε να συμβάλλει, δωρίζοντας δύο φωτογραφικές μηχανές, προκειμένου να "αποθανατίσει" το χαμόγελο και την αισιοδοξία των παιδιών και των δασκάλων τους.

Όπως είπε μάλιστα "ένιωσε σαν να είναι στο σπίτι του", αφού όλοι τον αγκάλιασαν, μέσα στη ζεστή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που έφτιαξαν οι... μεγάλοι και μικροί οικοδεσπότες των σχολείων.

Η μεγαλύτερη λάμψη της γιορτής, ήρθε από τα ίδια τα παιδιά που δώρισαν στο Βουλευτή Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, δικές τους χειροποίητες δημιουργίες, κάνοντάς τον να απλώσει τη μεγάλη του αγκαλιά σε όλους, όπως αποτυπώθηκε στη φωτογραφία που έβγαλαν μαζί.

Οι διευθύντριες των δύο σχολείων Χρύσα Δαρδακούλη και Αριστέα Φούκα, και οι υποδιευθυντές Γιώργος Αγγελάκης και Νίκος Ντάκος, άνοιξαν τη  μεγάλη αίθουσα, όπου σύσσωμοι οι δάσκαλοι έσπευσαν να σφίξουν το χέρι του Γιώργου Κατσιαντώνη, να του δώσουν τις πιο θερμές ευχές, και να φωτογραφηθούν μαζί του μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης, με τη σειρά του, επισήμανε ότι βρίσκεται στο πλευρό τους, παρεμβαίνοντας εδώ και μέρες, για την εξασφάλιση των συνθηκών προστασίας στα σχολεία, ζητώντας 24ωρη φύλαξη και "αστυνομικούς της γειτονιάς". Δήλωσε χαρούμενος που οι δύο φωτογραφικές μηχανές που δώρισε, θα κρατούν "ζωντανές" τις όμορφες εκδηλώσεις των παιδιών, και έδωσε από την καρδιά του ευχές για ένα ευλογημένο 2019, που θα έχει περισσότερες χαρές, και φωτεινά χαμόγελα...