Ενα cafe στο κέντρο της Καρδίτσας κατάφερε να ανεβάσει την διάθεση των κατοίκων της και να γίνει talk of the town.

Το Destro all day services, όπως και πολλά άλλα μαγαζιά στην Καρδίτσα, έπαθε μεγάλη ζημιά τον Σεπτέμβριο λόγω του Ιανού. Η κακοκαιρία και η σφοδρότητα του κυκλώνα προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στα χωριά της Καρδίτσας και πλημμύρισε πολλά σπίτια και καταστήματα με το ύψος του νερού να φτάνει και το ένα μέτρο.

Παρόλα αυτά, στο Destro cafe ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να ανακαινίσει από την αρχή όλο το μαγαζί για να προσφέρει αισιοδοξία και ένα χριστουγεννιάτικο κλίμα στους κατοίκους, σε μια χρονιά εξαιρετικά δύσκολη και πρωτόγνωρη για όλους μας.

Το cafe έκανε έναν υπέροχο χριστουγεννιάτικο στολισμό και τοποθέτησε μεγάλους λευκούς αρκούδους να κάθονται στις καρέκλες ως πελάτες. Μια ιδέα που τράβηξε αμέσως την προσοχή των κατοίκων και οι φωτογραφίες έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο.

Μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν την όμορφη γιορτινή βιτρίνα του cafe και στο προφίλ του desto all day cafe στο facebook έχει γεμίσει σχόλια με κατοίκους της Καρδίτσας που επιβραβεύουν την μεγάλη προσπάθεια του μαγαζιού να ξεπεράσει την μεγάλη ζημιά της κακοκαιρίας και να κάνει ένα restart στην επιχείρηση.

Όταν έχεις έμπνευση... όπως το Destro all day services στην Καρδίτσα, δεν σε τρομάζει κανένα lockdown. Παρότι το cafe δεν υποδέχεται κόσμο, λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού, η όμορφη εικόνα των αρκούδων να κάθονται στις καρέκλες προσφέρει ένα χαμόγελο στους περαστικούς.

Ο ιδιοκτήτης του Destro all day services και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Ρόβας σημειώνει χαρακτηριστικά: «Κόντρα στον καιρό, κόντρα στην κατάσταση που ζούμε όλοι, έχουμε αποφασίσει να βλέπουμε την ζωή με την θετική ματιά. Από την ωραία πλευρά της. Στην Καρδίτσα όλοι πάθαμε μεγάλη ζημιά τον χειμώνα με τον Ιανό. Επιχειρήσεις και περιουσίες καταστράφηκαν. Και εμείς μαζί. Στο Destro όμως αποφασίσαμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και να μην κοιτάμε με σταυρωμένα τα χέρια. Για τη δική μας ψυχολογία, για την ψυχολογία των πολιτών της Καρδίτσας, της πόλης μας, πήραμε την απόφαση να φτιάξουμε σχεδόν από την αρχή το μαγαζί μετά την καταστροφή που πάθαμε και ενόψει Χριστουγέννων παρότι είμαστε κλειστά και δεν υποδεχόμαστε κόσμο, να βλέπουν μια εικόνα που θα τους φτιάχνει τη διάθεση. Με την ευχή και την ελπίδα σύντομα όλοι μαζί να περάσουμε ωραίες στιγμές στο μαγαζί. Η ιδέα να βάλουμε αρκούδους για πελάτες και να στολίσουμε κανονικά το μαγαζί για τις γιορτές, έγινε ήδη viral και αρέσει πολύ.

Μικροί και μεγάλοι χαζεύουν το μαγαζί και υπάρχει και διαδραστικότητα στα social media. Μπορεί να είναι αρκούδοι, αλλά είναι ένας κόσμος αληθινός. Αυτόν περιμένουμε ξανά, σύντομα κοντά μας πάλι. Εμείς μέχρι τότε θα τους προσφέρουμε την αγάπη μας, την αγκαλιά μας… με απόσταση και μια ωραία εικόνα για τις γιορτές. Ενωμένοι θα το περάσουμε και αυτό».

bovary.gr