Απάντησε στις δηλώσεις του Μάξιμου Χαρακόπουλου ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Νομίσαμε ότι ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, προέβαινε σε ειλικρινή αυτοκριτική όταν ανέφερε σε μία από τις τακτικές του εμφανίσεις στο τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΙ, ότι «η αισθητική του πολιτικού λόγου που χρησιμοποιούν πολιτικά στελέχη, τα οποία διολισθαίνουν καθημερινά σε χυδαίες εκφράσεις πεζοδρομίου, δείχνει ότι έχουν χάσει κυριολεκτικά την ψυχραιμία τους»!

Γιατί μία προς μία οι λέξεις της παραπάνω του τοποθέτησης ταιριάζουν γάντι στην … καθιερωμένη πρακτική πολλών στελεχών της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, εδώ και χρόνια πλέον. Γραφικές περσόνες, με εμμονικό τρόπο, καταφέρονται εναντίον στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της Κυβέρνησης, με χυδαίες εκφράσεις πεζοδρομίου.

Φυσικά, ο αναπληρωτής Τομεάρχης «Νόμου και Τάξης» της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόταν στις πραγματικά απαράδεκτες εκφράσεις βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τις όποιες όμως αποδοκίμασε από την πρώτη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ και η ίδια χαρακτήρισε ατυχείς.

Κάτι που δυστυχώς δεν έχει κάνει η ηγετική ομάδα της Ν.Δ. για ανάλογες ή και χειρότερες εκφράσεις δικών της στελεχών, με μπροστάρη τον ανεκδιήγητο αντιπρόεδρό της που είχε δημόσια απειλήσει ότι θα … «γδάρει» όσους σχετίζονται με την εμπλοκή του ονόματός του στο σκάνδαλο Novartis!

Πολύ πρόσφατη είναι εντωμεταξύ η έκφραση που χρησιμοποίησε γνωστός πολιτικός γυρολόγος που αυτό το διάστημα είναι βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, απειλώντας τον Πρωθυπουργό και την Περιφερειάρχη Αττικής, με «κλωτσιές και δρόμο». Είναι ο ίδιος πολιτικός που ζητούσε μερικούς μήνες πριν στην Βουλή να εξαιρεθεί το Μάτι Αττικής από τους δασικούς χάρτες!

Η δήλωση λοιπόν του κ. Χαρακόπουλου χαρακτηρίζεται από απύθμενη πολιτική υποκρισία και αποτυχημένη επιχείρηση συγκάλυψης ευθυνών στελεχών της δικής του παράταξης.

 …Και ναι, δείχνει για μία ακόμη φορά ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση έχει χάσει ολοκληρωτικά την ψυχραιμία της…

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ"