Επαφές με αυτοδιοικητικά και κομματικά στελέχη είχε σήμερα στη Λάρισα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: 

"Η αναγέννηση της Θεσσαλίας περνάει και μέσα από τις δράσεις των Βουλευτών, των αυτοδιοικητικών και των κομματικών στελεχών της.

Στον απόηχο των εκλογών της Κυριακής, συζητήσαμε για τους τρόπους ενίσχυσης της συνεργασίας μας, για την πρόοδο που έχει γίνει και τα μέσα που διαθέτουμε για την επιταχύνουμε τις διαδικασίες ανασύστασης της παραγωγικής διαδικασίας στον κάμπο.

Τις δραματικές ώρες που ζήσαμε στα εδάφη του Θεσσαλικού κάμπου, αγωνισθήκαμε όλοι με αυταπάρνηση, και ιδιαίτερα ο ίδιος ο Περιφερειάρχης. ΟΚώστας Αγοραστός ήταν δίπλα στους ανθρώπους της Θεσσαλίας.

Με τη δράση του πρόσφερε κουράγιο στους πληγέντες, ενώ χρησιμοποίησε κάθε μέσο για να περιορίσει το μέγεθος της καταστροφής. Για τον λόγο αυτόν, τρέφουμε αμέριστη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και τον στηρίζουμε για την επανεκλογή του, γιατί η Θεσσαλία -ειδικά αυτές τις ώρες- χρειάζεται έναν άξιο και ικανό ηγέτη στο τιμόνι της.

Ο λαός της Θεσσαλίας έστειλε το μήνυμα δυσαρέσκειας την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών. Το μήνυμα ελήφθη. Το έλαβε και ο Κώστας Αγοραστός, αν και η πρωτοφανής κακοκαιρία ήταν ανθρωπίνως αδύνατον να αντιμετωπισθεί. Τη δεύτερη Κυριακή, ο λαός πρέπει να ψηφίσει με λογική. Δεν πρέπει να διακινδυνεύσουμε την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας. Η Ελλάδα πλήρωσε το πείραμα ΣΥΡΙΖΑ.

Ας μην το πληρώσει ξανά και η Θεσσαλία.

Στη σύσκεψη μετείχαν οι Υφυπουργοί Διονύσης Σταμενίτης  και Σταύρος Κελέτσης, ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, οι ΓΓ Γιώργος Στρατάκος, Δημήτρης Παπαγιαννίδης και Κώστας Μπαγινέτας, ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΛΓΟ Δήμητρα Παναγιώτης Χατζηνικολάου, στελέχη της αυτοδιοίκησης και οι Πρόεδροι ΔΕΕΠ της περιφέρειας"

  .