Το Διεθνές Τουρνουά Τένις «Olympus Open 2016» θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα 2-4 Σεπτέμβριου και θα συμμετάσχουν αθλητές με αναπηρικά αμαξίδια. 

Στο εν λόγω τουρνουά θα συμμετάσχουν αθλητές με αμαξίδιο από όλο τον κόσμο. Αυτό ήταν το όραμα του Κώστα Βαζούρα να πραγματοποιηθεί το τουρνουά στην πόλη που μεγάλωσε.

Ο Κώστας Βαζούρας ο οποίος έφερε στην Ελλάδα αυτό το άθλημα αναφέρει τα εξής: «ασχολούμαι με το τένις χρόνια, η αναπηρία μου δεν μου έχει βάλει φραγμούς να ασχολούμαι με αυτό που αγαπάω. Ήταν το όνειρο μου να γίνει το τουρνουά στη Λάρισα. Αυτό το τουρνουά έχει πολλαπλά μηνύματα πρώτα πρώτα πρέπει να μάθουμε ότι η αναπηρία δεν σημαίνει ανικανότητα όλοι όσοι έχουν αναπηρία παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο και δεύτερον τα παιδιά θα γνωρίσουν αθλητές που ίσως δεν θα είχαν την ευκαιρία σε άλλη περιπτωση. Η μονή διαφορά είναι ότι παίζουμε τένις σε αναπηρικό αμαξίδιο. Περιμένουμε την πόλη να αγκαλιάσει αυτήν προσπάθεια και εγώ προσπαθώ στο να γίνει θεσμός.»

ο τουρνουά θα πραγματοποιηθεί από 2-4 Σεπτεμβρίου στο Larissa Sports Center και παράλληλα με την αθλητική διοργάνωση θα υπάρχουν πολλές σχετικές εκδηλώσεις. Η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Οι φορείς που συμμετέχουν σε αυτό το τουρνουά είναι η Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ITF), ο Δήμος Λαρισαίων,η Περιφέρεια Θεσσαλίας και αρκετοί χορηγοί.