Ματς που γρήγορα θα ξεχαστεί, αλλά που δεν αλλάζει την κατάσταση στην κορυφή της βαθμολογίας της Β' Εθνικής. Απόλλων Λάρισας και Δόξα Δράμας κινήθηκαν σε ρηχά νερά την Κυριακή (9/12) στη Φιλιππούπολη και έμειναν δίκαια στο 0-0.
Αποτέλεσμα που διατηρεί μεν την ομάδα του Μαρσέλο Τροΐζι στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά την κάνει να νιώθει πλέον «καυτή» την ανάσα του Βόλου που πλησίασε στον έναν βαθμό.
Στον αντίποδα οι «μαυραετοί» συμβιβάζονται για άλλη μία αγωνιστική με τον έναν βαθμό και χάνουν και άλλο έδαφος στην προσπάθειά τους για άνοδο.
Διαιτητής ήταν ο Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών), με βοηθούς τους Νίκο Τσιλίκα (Αιτ/νίας) και Άγγελο Κολλιάκο (Αθηνών), ενώ 4ος ήταν ο Δημήτρης Θεοχάρης (Θεσσαλίας).
Κίτρινες: 56' Λουκάο - 26' Ριζογιάννης, 42' Μάρτινς
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Κοντοές, Λούκας Ράμος, Χατζής, Μαρκολίνο (73' Λίταινας), Πολέτο, Τασιούλης (87' Γαρυφαλλόπουλος), Λουκάο.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Μένκα, Καψάλης, Μακρής, Ρουγκάλας, Μπαϊκαρά, Πεταυράκης [75' Κρητικός (82' Ανδρέου)], Ριζογιάννης, Μάρτινς, Πατράλης, Πέρεθ (75' Σιώπης), Κουσκουνάς.