ΑΕΛ και Φάνης Παπακώστας δεν πρόκειται να πορευθούν μαζί τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς η συνεργασία τους ολοκληρώθηκε ύστερα από ένα χρόνο. Ο ύψους 2,06μ. σέντερ αποχώρησε από τους Λαρισαίους για να ενταχθεί στα Φάρσαλα, που τη νέα αγωνιστική περίοδο θα παίξουν στη Γ’ Εθνική, και οι διοικούντες τους «βυσσινί» εξέδωσαν ανακοίνωση για να του ευχηθούν καλή σταδιοδρομία στη νέα ομάδα του.

Η ανακοίνωση: Η Διοικούσα Επιτροπή της ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει τον Φάνη Παπακώστα για τα όσα προσέφερε την τελευταία αγωνιστική περίοδο στην ομάδα. Η παρουσία του ήταν καταλυτική στο να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θέλει δε να του ευχηθεί καλή συνέχεια στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή, καθώς και κάθε επιτυχία στις υποχρεώσεις του με τον ΓΣ Φαρσάλων στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.

Σε δήλωσή του ο Φάνης Παπακώστας αναφέρει: «Ευχαριστώ τα μέλη της διοίκησης, το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΛ και τους συμπαίκτες μου για την αγωνιστική χρονιά, παλεύοντας όλοι μαζί για το καλύτερο δυνατό.

Θεωρώ ότι η χρονιά ήταν πετυχημένη, μετά από μία συγκλονιστική προσπάθεια, με την αμέριστη στήριξη ενός εκπληκτικού κόσμου, σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως αυτό της Β' Εθνικής.

Φεύγω ως φίλος από την ΑΕΛ, και θέλω να τη δω κάποια στιγμή, όπως και όλοι πιστεύω, να αγωνίζεται στην κατηγορία που την άφησα την πρώτη φορά, στην Α1 Εθνική».