Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Απόλλων Λάρισας την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 2.

Οι Θεσσαλοί υποδέχθηκαν τους «κιτρινόμαυρους» την Κυριακή (24/11), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 2, ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και τους κέρδισαν δίκαια με 3-1.

Έτσι διπλασίασαν τις νίκες τους στο φετινό πρωτάθλημα και παράλληλα προσπέρασαν τον αντίπαλό τους στην όγδοη θέση της κατάταξης.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να προηγούνται με 3-0 στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, με τους Κρητικούς να πετυχαίνουν στη συνέχεια απλά το γκολ της τιμής.

Ο Απόλλων Λάρισας απείλησε στο 9' με την κεφαλιά του Σιφναίου, που μπλόκαρε ο Κατσιμήτρος, ενώ στο 15' ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με πλασέ του Γκουστάβο μέσα από την περιοχή.

Μάλιστα, στο 43' ο Βραζιλιάνος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σπίριακ και δεν δυσκολεύτηκε να στείλει για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του Άριαν Μπελά μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 49' ο Μπαστακός με διπλή προσπάθεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά αναζητώντας το γκολ και κατάφεραν να το πετύχουν στο 75' με τον Έφορντ να δέχεται την πάσα του Ροβίθη και με πλασέ να μειώνει σε 3-1.

Στον χρόνο που απέμενε δεν άλλαξε κάτι, με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μια σημαντική νίκη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής), με βοηθούς τους Μανάσης (Τρικάλων) και Κούρεντας (Τρικάλων). Τέταρτος ήταν ο Καλατζής (Θεσσαλίας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Ναζίμ, Σουλιώτης, Γκουστάβο (76' Τασιούλης), Καρατάσιος, Σιφναίος (69' Καρρίκι), Κουρτεσιώτης, Χατζής, Σκούπρα, Λίταινας, Μπαστακός (87' Μπιμάι).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτος, Προβυδάκης, Μπούσης (67' Μπότε), Μπάτζιος, Σπίριακ, Μπρους, Μπουτσάκης (46' Γροντής), Μπαράτα (46' Ροβίθης), Κουατένγκ, Τσέλιος, Έφορντ.

a-sports.gr