Ξανά στο στόχαστρο των αθλητικών ελεγκτικών αρχών ο Απόλλων Λάρισας. Δύο παιχνίδια της Λαρισινής ομάδας περιλαμβάνονται σε λίστα με ύποπτα ματς , που εντοπίστηκαν από την ΟΥΕΦΑ, με βάση το Σύστημα Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης της Sportradar -η οποία την τελευταία 3ετία συνεργάζεται με την ελληνική Ομοσπονδία. 

Αυτό αποκαλύφθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στη γνωστή τηλεοπτική εκπομπή "Δίκη στον Σκάι" του Κυριάκου Θωμαΐδη . Τα ματς αφορούν σε ένα εντός έδρας για το κύπελλο Ελλάδας και ένα εκτός για το πρωτάθλημα. Και συγκεκριμένα στις 28/11/2017 για το Κύπελλο Ελλάδας μεταξύ των ομάδων Απόλλων Λάρισας-Λαμία 0-2 και στις 10/12/2017,για την Football League, μεταξύ των ομάδων Τρίκαλα- Απόλλων Λάρισας 3-1. Ένα τρίτο ,επίσης ύποπτο, παιχνίδι -που περιλαμβάνεται στην ίδια λίστα Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης- έγινε στις 28/11/2017 για το Κύπελλο Ελλάδας, μεταξύ των ομά- δων Σπάρτη-Ατρόμητος 0-4.

 Με βάση τα στοιχεία αυτά, η Αθλητική Εισαγγελία αναμένεται να προχωρήσει σε ποινική έρευνα και Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ με την ΕΕΑ σε πειθαρχική.