Κανονικά συνεχίζει την προετοιμασία και τις προπονήσεις της ΑΕΛ εκμεταλλευόμενη τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Το πρωί της Τρίτης οι παίκτες της ΑΕΛ υποβλήθηκαν σε αιματολογικές εξετάσεις, ενώ το απόγευμα προπονήθηκαν κανονικά στα Δένδρα, απόντων του Αβραάμ, που βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Κύπρου και του αδειούχου για προσωπικούς λόγους Κόντορ.

Επίσης, σε μικροεπέμβαση ρουτίνας στο πέλμα υποβλήθηκε ο Θωμάς Ναζλίδης, που θα απουσιάσει 2-3 ημέρες από τις προπονήσεις, χωρίς να υπάρχει φόβος ανησυχίας για απουσία του στο προσεχές παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ στις 20 Νοεμβρίου.

Τέλος, ανεβάζοντας κι άλλο τους ρυθμούς του γυμνάστηκε ο Ντοντό, που ακολουθεί μέχρι νεοτέρας ατομικό πρόγραμμα και δεν προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Εκτιμάται πάντως από το ιατρικό επιτελείο πως ο Βραζιλιάνος θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι στο ARENA κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ συνεχίζεται την Πέμπτη με διπλή προπόνηση στα Δένδρα.

Υπενθυμίζεται πως προκειμένου να διατηρηθεί σε φόρμα η ομάδα θα δώσει φιλικό με τους νέους της Κ20 την προσεχή Κυριακή.