Την δουλειά με τον καλύτερο τρόπο έκαναν μέσα στο γήπεδο οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας, αλλά ένα εξωαγωνιστικό θέμα με την επιτήρηση δεν τους επέτρεψε να είναι αυτοί στα μπαράζ με τον ΟΦΗ για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα. Πάντως, το κλίμα στο αποχαιρετιστήριο γεύμα της ομάδας της ομάδας ήταν καλό την Πέμπτη (16/5).
«Μέσα σε ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (16/05) το αποχαιρετιστήριο - για την φετινή σεζόν - τραπέζι της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας.
Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες είχαν την ευκαιρία να τα πούνε πλέον σε χαλαρό τέμπο, μετά από μία έντονα στρεσαρισμένη αλλά άκρως επιτυχημένη χρονιά, κρίνοντας από τα αποτελέσματα που έφερε η ομάδα, η οποία κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν αυτήν την στιγμή πρωταθλήτρια και φυσικά στην Super League 1.
Οι 57 φυσικοί βαθμοί που μάζεψαν άξια οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λάρισας μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, δεν μπορούν να "αλλοιωθούν" με τίποτε και από κανέναν, όσο και να προσπαθήσουν - τουλάχιστον συνειδησιακά - για το αντίθετο.
Πετυχημένη λοιπόν η χρονιά που στέλνει τον Απόλλωνα Λάρισας πανηγυρικά στην "ελίτ" του ελληνικού ποδοσφαίρου, έστω την νεοσύστατη Super League 2.
Στο δείπνο που έλαβε χώρα στην Ψαροταβένα "Κυματολήγη" στην οδό Παλαιιστίνης στην Λάρισα και που ακολούθησε της τελευταίας προπόνησης για φέτος, υπήρξε κέφι και πολλά πειράγματα.
Όλοι φυσικά ανανέωσαν το ραντεβού τους για την νέα "πρώτη" της ομάδας, που θα ανακοινωθεί σύντομα.
- Σύσσωμη η ΠΑΕ όπως και ο μεγαλομέτοχος και Πρόεδρος αυτής, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, θέλουν να ευχαριστήσουν από καρδιάς τον ιδιοκτήτη της "Κυματολήγης" κ. Δημητρή Μιχωλό, για την άψογη εξυπηρέτηση και τα φανταστικά θαλασσινά εδέσματα του δείπνου, τα οποία περιποιήθηκε ο ίδιος», αναφέρει η ενημέρωση της Παρασκευής (17/5) από τον Απόλλωνα Λάρισας.

a-sports.gr