Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, μέσω του υπευθύνου marketing Αποστόλη Νταϊλιάνη που επισκέφθηκε το Τορόντο, βράβευσε την ΑΕΛ Καναδά και τον κ. Μίλτον Γουγουλιά για την άνοδο στην τοπική κατηγορία, για την πίστη στην ιδέα που λέγεται ΑΕΛ και για την προσφορά στη διάδοση του Ελληνικού στοιχείου μέσω του αθλητισμού και συνολικά των ενεργειών της ομάδας και την Ελληνικής Κοινότητας στο Λονδίνο του Οντάριο.
Από την πλευρά του ο κ. Γουγουλιάς παρέδωσε αναμνηστικές εικόνες και φανέλες με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ Καναδά, ως υλικό για το νέο μουσείο στο AEL FC ARENA, εξέφρασε τις ευχαριστίες κι ευχές για επιτυχίες στη νέα σεζόν και την επιθυμία σύντομα να ταξιδέψει η ομάδα του στην Ελλάδα και να έχει την ευκαιρία για φιλικούς αγώνες με τους παλαιμάχους αλλά και με την ΠΑΕ ΑΕΛ.
Μάλιστα τόνισε ότι σύσσωμη η ΑΕΛ Καναδά παρακολουθεί με αγωνία κάθε παιχνίδι της αγαπημένης μας ΑΕΛ, μαθαίνει την ιστορία και μεταδίδει τη φιλοσοφία της σε Έλληνες και ξένους παίκτες που αγωνίζονται σε αυτή και ήδη έχει αποκτήσει αρκετούς "βυσσινί" υποστηρικτές από την πολυπληθή Ελληνική Κοινότητα στο Οντάριο.