Την απορία του γιατί έγινε στόχος άνανδρης επίθεσης την Τετάρτη το πρωί εξέφρασε από το κρεβάτι του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας ο Θανάσης Τζήλος.
Λίγοι ήταν αυτοί που μπόρεσαν και συνομίλησαν από κοντά με το διεθνή ρέφερι το μεσημέρι της Τετάρτης και ένας εξ αυτών ήταν και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας, Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ο οποίος μιλώντας στο Sport24.gr για την επίθεση που δέχθηκε ο Θανάσης Τζήλος και την αναβολή όλων των τοπικών πρωταθλημάτων, αναφέρθηκε και στη μοναδική ατάκα που επαναλάμβανε όλη την ώρα ο Τζήλος. Ο διεθνής ρέφερι απορούσε και μονολογούσε: "Γιατί σε εμένα, γιατί;".
Η δήλωση που έκανε στο Sport24.gr ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας, Δημήτρης Μπουχλαριώτης, για την επίθεση στον Τζήλο ανέφερε:
"Πήραμε την απόφαση για αναβολή όλων των τοπικών πρωταθλημάτων στη Λάρισα, σε ένδειξη συμπαράστασης στον κ. Τζήλο και για αντίδραση σε αυτό που οι άνανδροι θέλουν να διαλύσουν και να πάνε πίσω, το ποδόσφαιρο της Ελλάδας. Επισκέφθηκα τον διαιτητή στο νοσοκομείο, και όπως αντιλαμβάνεστε ήταν σε άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση. Μπορούσε να μιλήσει και αυτό που έλεγε συνέχεια ήταν «γιατί σε εμένα;».
Είναι πρωτόγνωρο αυτό που ζούμε εδώ στη Λάρισα και κάτι που δεν φανταζόμασταν ότι θα συμβεί. Το πρωί που έφυγε για τη δουλειά του, τον περίμεναν. Πρόλαβε και έβαλε τις ασφάλειες, αλλά έσπασαν τα τζάμια με σφυριά. Τον έσυραν έξω και άρχισαν να τον χτυπάνε. Η αστυνομία χαρακτήρισε δολοφονική την επίθεση. Ήταν τυφλά τα χτυπήματα. Τον χτύπησαν στο κεφάλι και στα πόδια.
Δεν γνωρίζω πόσες μέρες θα μείνει στο νοσοκομείο, αλλά ευτυχώς από ό,τι έμαθα δεν του προκάλεσαν σοβαρή ζημιά. Πονούσε όμως και ήταν σοκαρισμένος".

Sport24.gr