Εφτασε στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε. Η ΑΕΛ μπορεί να προηγήθηκε με τον Ναζλίδη αλλά ισοφαρίστηκε άμεσα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Σάκης Τσιώλης στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην πίεση και στην εσωστρέφεια που υπάρχει στην ομάδα του.

«Είχαμε να δώσουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι σήμερα, που οι παίκτες μου δώσανε και την ψυχή τους για να κερδίσουμε. Κι αν στο επιθετικό κομμάτι ζητούσαμε περισσότερα πράγματα, ανασταλτικά πέρα από μία-δύο περιπτώσεις της Κέρκυρας στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ημίχρονο δεν θυμάμαι κάποια ευκαιρία που ο αντίπαλος θα δικαιούταν να πάρει τη νίκη.

Το θέλαμε αυτό το παιχνίδι, γιατί η ομάδα είναι σε μεγάλη πίεση. Θέλουμε να πάψει αυτή η εσωστρέφεια και θέλουμε να ηρεμήσουμε για να δούμε τα πράγματα σωστά. Κατά διαστήματα η ομάδα έδειξε πως η ΑΕΛ είναι καλή ομάδα και μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Δυστυχώς το σημερινό αποτέλεσμα μας αφήνει υπό πίεση και ψυχολογικά δεν μας βοηθά. Πρέπει να δούμε όλοι μας, πως η προσπάθεια που γίνεται θα αποδώσει καρπούς. Πίστη μου είναι, ότι η ομάδα δεν θα κινδυνέψει στο τέλος.

Στη φάση του γκολ, όλη ομάδα ήταν μέσα στη περιοχή. Ίσως θα πρέπει να μάθουμε να παίρνει επαγγελματικά αυτές τις νίκες. Θα μπορούσαμε να ηρεμήσουμε και να κόψουμε με κάποιο τρόπο τη φάση. Να μην εκτελεστεί και τόσο γρήγορα το κόρνερ. Δεν έγινε και η κακιά στιγμή μας αφήνει ένα πικρό αποτέλεσμα. Είμαι όμως ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών».

για τη μικρή προσέλευση του κόσμου: 

«Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Υπάρχει εσωστρέφεια στην ομάδα. Θα πρέπει να βάλουμε πάνω απ’ όλα την ΑΕΛ και αυτή τη δύσκολη στιγμή, η δική μου άποψη είναι πως θα πρέπει να αφήσουμε πίσω ότι μας χωρίζει και να κρατήσουμε μόνο ότι μας ενώνει και είναι η ΑΕΛ. Είναι μία μεταβατική περίοδος, μετά τα 4-5 χρόνια μακριά από τη Super League. Από τη στιγμή που πετύχουμε το στόχο, θα μπορέσουμε στη συνέχεια να φτιάξουμε την ΑΕΛ που ονειρευόμαστε».

-αν θα επιστρέψουν οι «κομμένοι»: 

«Από τη στιγμή που τελειώσαν οι μεταγραφές και είναι εδώ μαζί μας, αποτελούν περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Ο ιδιοκτήτης δεν έχει πρόβλημα με τους παίκτες και φυσικά εγώ δεν έχω καμία αντίρρηση να συμμετέχουν στο πρόγραμμά μας».

gazzetta.gr