Το «διαζύγιο» με τον Αμπιόλα Ντάουντα επισημοποίησε η ΑΕΛ μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε την Τετάρτη 15/1, επιβεβαιώνοντας όσα έγραφε το SDNA δύο ημέρες νωρίτερα (13/1).

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αμπιόλα Ντάουντα, τον οποίο ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στην καριέρα του, καθώς επίσης υγεία και ευτυχία για τον ίδιο και την οικογένεια του» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που έριξε τους τίτλους τέλους στη σύντομη θητεία του Νιγηριανού επιθετικού στην ΑΕΛ.

Εκτός όμως από το «game over» του Ντάουντα, το…μενού περιλαμβάνει και δύο συν μία μεταγραφικές αφίξεις για τους βυσσινί.

Έχουμε και λέμε:

Αργά το βράδυ της Τετάρτης (15/1) στη Λάρισα αναμένεται ο Αιγύπτιος αμυντικός μέσος, Αλί Γκαζάλ που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στη Φεϊρένσε.

Είναι 11 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ εκτός από την Φεϊρένσε έχει παίξει και στην πορτογαλική Νασιονάλ, στην κινεζική Χενγκφένγκ και στους Βανκούβερ Γουάιτκαπς του MLS.

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει με τους «βυσσινί» θα΄χει διάρκεια 1,5 χρόνου.

Εκτός από τον Αλί Γκαζάλ στην θεσσαλική πόλη αναμένεται επίσης το βράδυ της Τετάρτης (15/1) και ο Κροάτης αριστερός μπακ, Ματέο Μούζεκ.
Μέχρι πρότινος o 24χρονος ποδοσφαιριστής έπαιζε στη Σέριφ Τίρασπολ (Μολδαβία) με την οποία είχε  5 συμμετοχές.

Πιο παλιά φόρεσε τις φανέλες των Νέφτσι Μπακού και Σεντ Μίρεν, ενώ υπήρξε διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Κροατίας.
Η προφορική συμφωνία της ΑΕΛ με τον Μούζεκ προβλέπει την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας 2,5 ετών.

Η τρίτη μεταγραφική άφιξη στον Πηνειό θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη (16/1).

Οι «βυσσινί» θα υποδεχτούν τον 26χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ, Βινίσιους που προέρχεται από την Σάντα Κρουζ κι έχει παίξει επίσης στις Παλμέιρας, Βιτόρια, Καπιβαριάνο, Σεαρά, Κοριτίμπα, Κρισιούμα, και στην Τουρκία με την Αδάνασπορ.

Η ΑΕΛ έχει συμφωνήσει με τον Βινίσιους για συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών.

sdna.gr