Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ν.Ο.Λ. ταξίδεψε στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο 19-20/3/2016 με σκοπό την προετοιμασία της ομάδας για την έναρξη του επερχόμενου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης  κατηγορίας Α2 Γυναικών.

      Υπό την καθοδήγηση του προπονητή της Γιώργου Ευαγγελού, η ομάδα έχοντας ένα έντονο διήμερο γεμάτο πόλο και αποκτώντας νέες εμπειρίες, κατάφερε μέσα σε 36 ώρες να  δώσει 3 φιλικά παιχνίδια έχοντας για αντίπαλους τις ομάδες του Ολυμπιακού και του Πανιώνιου.

      Ο πρώτος αγώνας έγινε στο κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης με την ομάδα του Πανιώνιου ( ομάδα ίδιας κατηγορίας) όπου έληξε με ισοπαλία και έδωσε στα κορίτσια ένα πολύ μεγάλο και χρήσιμο μάθημα, καθώς διαιτητής του αγώνα έπαιζε ο προπονητής του Πανιώνιου.

Με τις νεανίδες του Ολυμπιακού στον Πειραιά δώθηκε ο επόμενος αγώνας όπου έληξε επίσης με ισοπαλία με τα κορίτσια μέχρι λίγο πριν το τέλος, όπου τους κατέβαλε η κούραση, να κρατούν την πρόκριση.

      Στον τελευταίο αγώνα πάλι με τον Ολυμπιακό και παρ όλη την κούραση των παιχτριών η ένταση του παιχνιδιού κράτησε το σκόρ ισόπαλο μέχρι και το τελευταίο λεπτό που κέρδισε η ομάδα του Ολυμπιακού.

Ακούραστη η γυναικεία ομάδα του Ν.Ο.Λ. μαζί με τον προπονητή της Γιώργο Ευαγγελό κατά την επιστροφή της στη Λάρισα παρέμεινε στο κολυμβητήριο συνεχίζοντας τη συγκέντρωση εμπειριών και προσφέροντας ένθερμη υποστήριξη στην ομάδα των Ανδρών όπου έκανε την επίσημη πρεμίερα της στην κατηγορία Α2 με αντίπαλη την ομάδα της Χαλκίδας.

Η ομάδα ο προπονητής και η διοίκηση του Ν.Ο.Λ. ευχαριστούν την ομάδα του Ολυμπιακού για τη συνεργασία και αναμένουν το επόμενο παιχνίδι που θα γίνει στην πόλη μας.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Λ. εύχεται η ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της στο Καλοκαιρινό πρωτάθλημα και συγχαίρει τις παίκτριες και τον προπονητή τους για τις προσπάθειες που κάνουν μέσα απο τις καθημερινές προπονήσεις τους, αλλά και για την άψογη εμφάνισή τους και στα 3 φιλικά παιχνίδια όπου για μία ακόμη φορά απέδειξαν τις μεγάλες προοπτικές τους.