Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τον Ερμή Αγιάς-Λάρισας, που φιλοξενεί το απόγευμα του Σαββάτου (17:00) στο κλειστό της Νεάπολης τον Χαρίλαο Τρικούπη.
Η λαρισινή ομάδα, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Σκαραφίγκα πλέον θα διεκδικήσει τη δεύτερή της νίκη στο πρωτάθλημα, θέλοντας να κερδίσει και «βαθμολογικά σκαλοπάτια» αλλά και ψυχολογία για τη συνέχεια.
Ενδεικτικά μάλιστα είναι και τα λόγια του νέου τεχνικού του Ερμή, που ντεμπουτάρει στο αυριανό παιχνίδι: «Παίζουμε στην έδρα μας μ’ έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους μ’ εμάς, είναι στα μέτρα μας, αλλά από τη στιγμή που παίζουμε στο «σπίτι» μας θέλουμε μόνο τη νίκη και τίποτα άλλο.
Αν φυσικά μπορέσουμε να τη συνδυάσουμε με μία καλύτερη εμφάνιση, θα ήταν ευχής έργον, αλλά πρώτος μας στόχος παραμένει η νίκη, για να βοηθηθούν τα παιδιά και να ανέβει η αυτοπεποίθησή τους και η ψυχολογία τους.
Ο αντίπαλός μας είναι μία ομάδα καλά δουλεμένη, μία ομάδα που τα στοιχεία του προπονητή της είναι εμφανή και εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και νομίζω ότι θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
Η ομάδα του Ερμή θα παραταχθεί χωρίς προβλήματα στην αναμέτρηση, αφού και ο Στέργιος Τσαμπαλής, που είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι του προηγούμενο Σαββάτου μετείχε κανονικά στις προπονήσεις και αύριο θα αγωνιστεί με προστατευτική μάσκα.
Μοίρασαν διαρκείας
Μία σημαντικότατη πρωτοβουλία ξεκίνησε από σήμερα ο Ερμής Αγιάς-Λάρισας, αναφορικά με τους μαθητές αλλά και τους αθλητές των ακαδημιών μπάσκετ. Μοιράζει εισιτήρια διαρκείας, τα οποία χορηγεί η εταιρία WATT και VOLTκαι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Λάρισας κ. Χρήστος Τσαμαδιάς, με στόχο να βρεθούν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά δίπλα στον αθλητισμό.
Η αρχή έγινε σήμερα το μεσημέρι με την ακαδημία μπάσκετ «Σπάρτακος», αφού βρέθηκαν στην προπόνηση οι Τσιούλκας, Τσούμας και Κούκσικς και από την πλευρά της διοίκησης ο teammanagerκ.Άρης Γκαμπέταςκαι αφού συνομίλησαν με τους νεαρούς αθλητές, τους παρέδωσαν και τα εισιτήρια διαρκείας