Η θέση του τερματοφύλακα είναι... ύπουλη. Χρειάζεται υπομονή και η δικαίωση πολλές φορές αργεί  να έρθει. Και αν υπάρξει βέβαια, αφού ο παράγοντας τύχη παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Αρκεί μία στιγμή γκίνιας για να βρεθούν τα πάνω-κάτω.
Ο Θεοδωρόπουλος στα 28 του έχει ήδη ζήσει πολλά. Από τις αλάνες των μικρών κατηγοριών με τον Ιωνικό και τα Χανιά, μέχρι ευρωπαϊκές προκρίσεις υπερασπιζόμενος την εστία του Αστέρα. Ομως λαρισαίος γαρ, ήθελε κάποια στιγμή να γυρίσει «σπίτι» του. Ξεκίνησε από τον τοπικό Τοξότη  και τον περασμένο Γενάρη έφτασε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να φορέσει και τη φανέλα της ΑΕΛ.
Στην τρέχουσα σεζόν πήρε χρόνο συμμετοχής στα πρώτα ματς του Κυπέλλου, αλλά στο πρωτάθλημα περίμενε την ευκαιρία του. Την Κυριακή στα Γιάννινα του δόθηκε και εκείνος την άρπαξε από τα μαλλιά. Μετά από έναν ημερολογιακό χρόνο (από τις  30 Απριλίου του 2017 στη Λεωφόρο), ξεκίνησε βασικός και πέρεσε στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων, στο 0-0 που απέσπασε η Λάρισα στους «Ζωσιμάδες».
Το κοντέρ του έγραψε 4 αποκρούσεις και ισάριθμες επεμβάσεις σε συνολικά 12 τελικές του ΠΑΣ, ενώ έκανε και 8 κλεψίματα που ουσιαστικά ισοδυναμούν με σωστές εξόδους. Με εικόνα όπως αυτή βάζει «δύσκολα» στον Μπόζοβιτς και στέλνει «μήνυμα» πως κοντράρει στα ίσα τον κατά τεκμήριο βασικό κίπερ της ομάδας του. 

gazzeta.gr