Ενωτική παρέμβαση... Να σταματήσει τις διάφορες κόντρες που υπάρχουν εντός των τειχών της ΑΕΛ θέλει ο Αλέξης Κούγιας όπως φάνηκε από τη δήλωση που έκανε την Κυριακή (2/4) στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» αρχικά προσκάλεσε τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής να κάνουν μία ειλικρινή και ανθρώπινη συζήτηση τη Δευτέρα (3/4) στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να βρεθεί κώδικας επικοινωνίας.

Ακόμη ζήτησε από το Δ.Σ. του συνδέσμου οπαδών Αλκαζάρ να λυθούν οι όποιες υπάρχουν μεταξύ τους, ενώ πήρε θέση και για τη διάλυση του ιστορικού συνδέσμου των Monsters εκφράζοντας τη διαφωνία του.

Αναλυτικά: «1. Προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του σωματείου ΑΕΛ

2. Προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του συνδέσμου οπαδών Αλκαζάρ

Με αίσθηση ευθύνης, απόλυτο σεβασμό στην ιστορία και την διαφορετικότητα της ΑΕΛ, έννοιες τις οποίες, κάθε ώρα που περνά συνειδητοποιώ περισσότερο, αποφάσισα να προβώ στις εξής δύο τοποθετήσεις:

Η πρώτη αφορά τις προσωπικές μου σχέσεις με το ΔΣ και αριθμό μελών του σωματείου ΑΕΛ.

Κύριοι,

Δεν έχω καμία διάθεση να συνεχιστεί αυτή η καταστροφική για την εικόνα της οικογένειας της ΑΕΛ δημόσια αντιπαράθεση και σας καλώ τη Δευτέρα 3/4 και ώρα 20:00 στα γραφεία της ΠΑΕ (Κύπρου 72), όπου επιθυμώ να διεξαχθεί μια ειλικρινής και πρώτα απ' όλα ανθρώπινη, χωρίς προσωπικούς εγωισμούς συζήτηση, με μοναδικό στόχο αφ' ενός μεν τη δημόσια αποκατάσταση της εικόνας της ΑΕΛ, η οπoία κατά την κρίση μου έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από σφάλματα αμφοτέρων των πλευρών, αφ' ετέρου δε την πλήρη αποκατάσταση των μεταξύ μας σχέσεων.

Εύχομαι να προσέλθετε με τις ίδιες προθέσεις.

Η δεύτερη αφορά το ΔΣ και τα μέλη του συνδέσμου οπαδών Αλκαζάρ.

Παιδιά,

Είμαι ευτυχής που στη Λάρισα έχω συναντήσει οπαδούς σαν κι εσάς, με τέτοια ανιδιοτελή και παθολογική αγάπη για την ομάδα και για τον απόλυτο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε την ιδέα της ΑΕΛ και την ανεξαρτησία της απέναντι σε όλες τις δήθεν μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Είναι αλήθεια ότι η ΑΕΛ είναι πραγματικά μεγάλη ομάδα και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από καμία άλλη ομάδα, αλλά αντιθέτως οι άλλες ομάδες έχουν να ζηλέψουν από αυτήν, αφού ο τρόπος που κατέκτησε η ΑΕΛ το Πρωτάθλημα και τα Κύπελλα της, δεν έχει καμία σχέση με τους τρόπους που τα κατέκτησαν οι άλλες μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού ουδέποτε η ιδέα της ΑΕΛ σχετίστηκε και με διαιτητικές παράγκες ανεξαρτήτως χρώματος και αποφάσεις αθλητικών δικαστηρίων που έδιναν τίτλους, όμως είμαι υποχρεωμένος να διαφωνήσω μαζί σας στη διάλυση του ιστορικού συνδέσμου των Monsters, με τα σήματα και τα χρώματα του οποίου είναι βαμμένο το γήπεδο μας και του οποίου όλοι σχεδόν υπήρξατε μέλη πριν διαφωνήσετε, γιατί ο σύνδεσμος αυτός, όπως και οι ιστορικοί "Ιερολοχίτες" είναι ταυτισμένος με τους τίτλους και τους αγώνες των οπαδών μας απέναντι στο κατεστημένο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έφτασε ο καιρός να λύσετε τις μεταξύ σας διαφορές με ειρηνικό και πολιτισμένο τρόπο, αφού τον τρόπο που διαλέξατε να τις λύσετε μέχρι σήμερα, αφ'ενός μεν τον απεχθάνεται το σύνολο των οπαδών μας, αφ'ετέρου δε κακόπιστοι άνθρωποι οι οποίοι επιθυμούν τη διάλυση της ΑΕΛ και την επιστροφή της στα τοπικά πρωταθλήματα για να έχουν λόγο στη διοίκηση της, τον ταυτίζουν με εμένα, γιατί δέχθηκα να σας υπερασπιστώ, όταν αυτοί οι ίδιοι κακόπιστοι άνθρωποι ενέπλεξαν για να σας εξοντώσουν την αστυνομία.

Πρέπει να αποδείξετε την παθολογική αγάπη σας για την ΑΕΛ με αμοιβαίες υποχωρήσεις, ώστε οι εχθροί μας που δεν μας επιθυμούν ενωμένους, να αντιληφθούν ότι ηττήθηκαν και ότι το πέταλο του AEL FC ARENA είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας μας».

a-sports.gr