Σήμερα το απόγευμα στις 5 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του Άγγελου Αναστασιάδη στα γραφεία της ΑΕΛ, την ίδια στιγμή που οι αντιδράσεις των οργανωμένων κορυφώνονται εναντίον της πρόσληψης του νέου προπονητή.

Μετά τους Monsters και το Athens Club, και ο ΣΦ Αλκαζάρ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά την παραίτηση Αναστασιάδη λόγω της προϊστορίας του με τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, οι οργανωμένοι στην ανακοίνωση επισημαίνουν το θέμα της αδειοδότησης που εκκρεμεί.

Η ανακοίνωση:

«Τα τελευταία ”ιστορικά” γεγονότα που συμβαίνουν στην ομάδα μας σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να μας αφήσουν αδιάφορους.

Κύριε Αναστασιάδη, το προπονητικό σας έργο μας αφήνει παντελώς αδιάφορους. Για εμάς τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ δεν είσαι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από ένα ακόμα καμμάτι του γαύρου του βορρά. Χωρίς να επιθυμούμε δυσάρεστες καταστάσεις σας καλούμε σε παραίτηση σεβόμενος την ιστορία της ΑΕΛ και τους νεκρούς της, θεωρώντας δε την όποια αντίδραση πάνω σε αυτό το ζήτημα ως φυσιολογική και σε καμιά περίπτωση ως απειλητική η εκβιαστική. Και καλό δρόμο…

Επίσης προς ενημέρωση των αρμοδίων, καλό θα ήταν να αφήσουν τις απειλές και να ασχοληθούν με περισσότερο ζήλο στο θέμα της ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ της ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ και της ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ,για να πάψουν να υπάρχουν θέματα διαφάνειας , και ζητάμε να αναρτηθεί σε μόνιμη βάση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ η εξέλιξη από το Γ.Ε.ΜΗ, όπως επίσης και την εύρεση νέου ταλαντούχου  προπονητή αντάξιου της ιστορίας της ΑΕΛ.»