Τις ετοιμασίες για την καινούργια τους μπουτίκ κάνουν στην ΑΕΛ και το Σάββατο (25/4) εκδόθηκε σχετική ανακοίνωση για το νέο ΑΕL FC Official Store.

Οι «βυσσινί» θέλουν να κάνουν την μπουτίκ νέο στέκι των φίλων της ομάδας, όπως αναφέρεται σχετικά, ενώ θα υπάρχουν εκδηλώσεις με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, όταν γυρίσουν στη δράση οι Θεσσαλοί.

Aναλυτικά: «Μέσα στο ιστορικό και πεζοδρομημένο κέντρο της πόλης μας ένα νέο κατάστημα, διαφορετικό από τα άλλα έρχεται για να δώσει τη δική του, ποδοσφαιρική, νότα!

Το νέο AEL FC OFFICIAL STORE, η νέα μπουτίκ της αγαπημένης όλων μας ΑΕΛ ετοιμάζεται…

Ετοιμάζεται για να είναι δίπλα σε όλους τους οπαδούς της ΑΕΛ μας και σε όλους τους Λαρισαίους που ζουν και αναπνέουν για την ομάδα μας.

Με ρετρό σκηνές που αναβλύζουν την ένδοξη ιστορία μας στους τοίχους, με εντυπωσιακά γραφικά, με ιδιαίτερο φωτισμό αλλά και με το βλέμμα στο μέλλον το νέο AEL FC OFFICIAL STORE θα προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό φίλαθλο.

Από τις επίσημες εμφανίσεις της ΑΕΛάρας μας μέχρι casual ρούχα για όλες τις ώρες της ημέρας, ώστε να μην αποχωρίζεστε ποτέ το ένδοξο έμβλημα της ομάδας μας, το σήμα κατατεθέν της πόλης μας, το περήφανο βυσσινί άλογο μας.

Από σχολικά είδη και τσάντες για τους μικρούς και μεγαλύτερους μαθητές μέχρι πετσέτες, μαγιό και είδη θαλάσσης. Από λάβαρα, κασκόλ μέχρι καπέλα και αναμνηστικά για να πηγαίνουμε στο γήπεδο! Από είδη διακόσμησης, καπνιστού και δώρα, μέχρι θήκες για κινητά τηλέφωνα και τάμπλετς και ξεχωριστά ρολόγια χειρός και τοίχου.

Και βέβαια με τα απαραίτητα προϊόντα κάθε εποχής, χριστουγεννιάτικα, αποκριάτικα και πασχαλινά για να είναι πάντα οι γιορτινές μας ημέρες όλες βυσσινί… Μπάλες και στολές αγώνων, φόρμες και μπουφάν, αξεσουάρ και ποδοσφαιρικά παπούτσια, όλα επώνυμα, όλα ποιοτικά, όλα με “τόνο βυσσινί”, θα διατίθενται στις πιο προσιτές τιμές.

Με ειδικές εκπτώσεις για τους κατόχους διαρκείας της ομάδας μας, με προγράμματα επιβράβευσης και με ειδικές προσφορές που ξεχωρίζουν.

Κάθε εβδομάδα η ΠΑΕ ΑΕΛ, το ΑΕΛ RADIO 104,8 και το AEL FC OFFICIAL STORE θα δίνουν την ευκαιρία σε όλους τους Λαρισαίους να έρχονται όσο πιο κοντά γίνεται με τους πρωταγωνιστές της ομάδας μας, τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μας και μέσα από τις ξεχωριστές εκδηλώσεις του Οργανισμού ΑΕΛ να αλληλεπιδρούν μαζί τους σε διαγωνισμούς και κληρώσεις με ξεχωριστά δώρα από την μπουτίκ της ομάδας μας. Μείνετε συντονισμένοι (την κλέψαμε την ατάκα από το αδερφάκι μας, το ΑΕΛ RADIO 104,8) και θα είμαστε κοντά σας σύντομα.

Κάθε εβδομάδα και κάθε αγώνας της ΑΕΛ μας θα ξεκινά από το νέο στέκι μας. Το AEL FC OFFICIAL STORE, στον πεζόδρομο της Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο κέντρο της Λάρισας!».

a-sports.gr