Έτοιμοι να σηκώσουν τα μανίκια είναι στον Απόλλωνα Λάρισας, καθώς τη Δευτέρα (6/8) ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας, με τη διεξαγωγή της πρώτη προπόνησης ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.
Την Κυριακή (5/8) οι Θεσσαλοί εξέδωσαν δελτίο Τύπου, δίνοντας λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα, ενημερώνουν ότι στην «πρώτη» θα λάβουν μέρος όλοι οι επαγγελματίες παίκτες που παρέμειναν στο ρόστερ από πέρσι αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.
Παράλληλα, θα συμμετέχουν και κάποιοι που δοκιμάζονται από τον Μαρσέλο Τροΐζι.
Αναλυτικά το ενημερωτικό της ΠΑΕ: «Ξεκινάει επίσημα η χρονιά για τον Απόλλωνα Λάρισας την Δευτέρα (06/08) με την «πρώτη» της ομάδας στο γήπεδο Φιλιππούπολης. Σε αυτήν την προπόνηση θα δώσουν το παρόν τους όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της λαρισινής ομάδας που βρίσκονται στο ρόστερ των "κυανόλευκων" μέχρι στιγμής.
Αναφερόμαστε στους παίκτες που παρέμειναν στο έμψυχο υλικό του Απόλλωνα από την περσινή χρονιά, αλλά και στους νέους που έχουν ήδη έρθει υπογράφοντας τα συμβόλαια τους. Φυσικά στην "πρώτη" θα υπάρξουν και κάποια γνωστά ονόματα παικτών που όμως βρίσκονται στην διαδικασία επιλογής, αφού τους δει, του τεχνικού μας κ. Μαρσέλο Τροΐζι. Η προπόνηση θα ξεκινήσει με αγιασμό στις 7 μμ.
- Την Τρίτη (07/08) καλούνται σε συγκέντρωση όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων Κ-19 της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας να βρίσκονται στο γήπεδο Φιλιππούπολης στις 7.30 μμ. προκειμένου να ξεκινήσει και η δική τους προετοιμασία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη (08/08) και την Πέμπτη (09/08) θα πραγματοποιηθούν δοκιμές ποδοσφαιριστών για τον πλήρη καταρτισμό της ομάδας Κ-19 για γεννηθέντες 1999, 2000, 2001 και 2002 σε ώρα και τόπο που θα ανακοινωθεί εκ νέου».