Παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό της ΑΕΛ αποτελούν οι Δημήτρης Καπός, Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος και Αλέξανδρος Σαφαρίκας.

Οι βυσσινί γνωστοποίησαν την Παρασκευή (10/8) την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους και με τους τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν βρίσκονταν στα πλάνα του Σωτήρη Αντωνίου.

Στην ανακοίνωσή τους οι «βυσσινί» τους ευχαρίστησαν για τη συνεργασία και τους ευχήθηκαν καλή συνέχεια στην καριέρα τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Καπό, Κωνσταντίνο Θεοδωρόπουλο και Αλέξανδρο Σαφαρίκα, τους οποίους ευχαριστεί για τη συνεργασία και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει το ωράριο προπώλησης για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (12/8/2018) για το σαββατοκύριακο.

Σάββατο 11/8: 11:00πμ – 15:00μμ στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ στο AEL FC ARENA (1ος όροφος).

Κυριακή 12/8: από τις 14:00μμ έως τις 17:00μμ στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ στο AEL FC ARENA (1ος όροφος) και από τις 17:00 μμ έως το ημίχρονο του αγώνα στα εκδοτήρια του AEL FC ARENA (δίπλα στη μπουτίκ).

Προσοχή: Τα εισιτήρια είναι ηλεκτρονικά και ονομαστικά. Για την έκδοση τους απαιτείται η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και να γνωρίζει ο κάτοχος τον ΑΜΚΑ του.

***Στα γραφεία της ΠΑΕ τις ίδιες ώρες θα εξυπηρετούνται και όσοι οπαδοί μας επιθυμούν να αγοράσουν ή ανανεώσουν το εισιτήριο διαρκείας τους.

Τιμές εισιτηρίων αγώνα με Παναθηναϊκό:

VVIP - 60€

Δυτική κερκίδα - 30€

Ανατολική κερκίδα - 15€

Πέταλα - 10€