Ο Γυμναστικός Λάρισας – Φάρος ανακοινώνει τα δύο πρώτα φιλικά παιχνίδια τα οποία έχουν προγραμματιστεί να δοθούν στις 6 και 10 Σεπτεμβρίου, αντιστοίχως.
Το πρώτο στις 6/9/2017, θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών με τον Α.Σ. Καρδίτσας και θα είναι καθαρά προπονητικού χαρακτήρα.
Τα αποκαλυπτήρια της ομάδας όμως θα γίνουν στις 10/9/2017, ημέρα Κυριακή, στο κλειστό της Νεάπολης με αντίπαλο την ομάδα της Λουκόιλ Ακαντέμικ η οποία βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της και αναμένει το νικητή της αναμέτρησης Μπενφίκα – Κάπφενμπεργκ, στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.
Η Λουκόιλ Ακαντέμικ είναι πρωταθλήτρια Βουλγαρίας με προπονητή τον Ισραηλινό, Sharon Drucker, γνωστό από την θητεία του στις Μακάμπι Jerusalem, Λιέτουβος Ρίτας, Άρη, Οστάνδη, Ουράλ Γκρέιτ κ.α.
Μάλιστα στο φετινό της ρόστερ ξεχωρίζουν οι διεθνείς αθλητές, Ivanov και Nikolov, όπως και οι Αμερικανοί Clanton (πέρσι παίκτης του ΠΑΟΚ),  Raffa από Virtus Roma, Dalton Preper από Ριέτι και knox.
Πρόκειται για μια πολύ αξιόλογη ομάδα με περγαμηνές η οποία θα έρθει στην πόλη μας και θα παραμείνει τρεις ημέρες, από Σάββατο 9/9, έως Δευτέρα 11/9 και θα προπονηθεί στο κλειστό της Νεάπολης.