Τραυματίας αποχώρησε ο Αντνάν Αγκάνοβιτς από το νικηφόρο ματς της ΑΕΛ με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Κροάτη μέσο να μην αποφεύγει τη θλάση.
Ο άσος των Θεσσαλών θα λείψει σίγουρα για 20 με 25 ημέρες, ενώ προσεχώς θα γίνει σαφές αν θα χρειαστεί να μείνει στα... πιτς για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, όταν δηλαδή ολοκληρώσει όλες τις ιατρικές εξετάσεις που πρέπει να κάνει.
Στο μεταξύ, η «βυσσινί» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση την Παρασκευή (2/3) για το τι συζητήθηκε στο Δ.Σ. της Πέμπτης (1/3), με το σημαντικότερο θέμα να αποτελεί η έδρα της ομάδας για τη νέα σεζόν και για το οποίο θα διεξαχθεί σύσκεψη στις 10 Μαρτίου, παρόντων των πολιτικών φορέων της Λάρισας.
Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι στο χθεσινό Δ.Σ. συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και ανακοινώνει τα εξής:
1. Όσον αφορά την το θέμα της έδρας για τη νέα αγωνιστική περίοδο αποφασίστηκε να οργανωθεί διευρυμένη σύσκεψη το Σάββατο 10/3/2018 και ώρα 12 το μεσημέρι, στην οποία θα προσκληθούν οι βουλευτές του νομού, ο Περιφερειάρχης, ο Δήμαρχος και οι επικεφαλής των παρατάξεων του Περιφερειακού και του Δημοτικού Συμβουλίου.
2. Το Δ.Σ. ενημερώθηκε για την πρόσληψη του κ. Marcello Troisi ως προπονητή της Κ20 και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα τμήματα υποδομής για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
3. Το Δ.Σ. συζήτησε το θέμα των σχέσων της ΠΑΕ με την Ερασιτεχνική, ελήφθησαν αποφάσεις και προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση».

a-sports.gr