Επισήμως παίκτης της ΑΕΛ για τα επόμενα δύο χρόνια είναι ο Κύπριος Ιωάννης Κωστή.

Οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν την απόκτησή του, υπό μορφή δανεισμού, από τον Ολυμπιακό, καθώς και την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Βινίσιους Σάντος Σίλβα... εννέα μήνες μετά την απόκτησή του.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ για την απόκτηση του Ιωάννη Κωστή από τον Ολυμπιακό αναφέρει:

«Η ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση ως δανεικού του διεθνούς με την Εθνική ανδρών Κύπρου Γιάννη Κωστή από τον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Κωστή είναι 20 ετών και παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι ήδη 8 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα ανδρών της Κύπρου.

Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις των χαφ (έχει αγωνιστεί και ως 6αρι και ως 8αρι και ως 10αρι) και θεωρείται ως ο πλέον ταλαντούχος ποδοσφαιριστής στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ο Γιάννης Κωστή αγοράστηκε τον προηγούμενο Ιανουάριο από τον Ολυμπιακό, ο οποίος τον απέκτησε έναντι του ποσού του 1.500.000€ από τη Νέα Σαλαμίνα της Κύπρου, με την οποία είχε ήδη παρά το νεαρό της ηλικίας του 41 συνεχόμενες συμμετοχές στο Κυπριακό Πρωτάθλημα.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί με τον πιο θερμό τρόπο τον μάνατζερ του παίκτη κ. Μασιά, ο οποίος επέλεξε μαζί με τον νεαρό διεθνή παίκτη την ΑΕΛ να συνεχίσει την καριέρα του και όχι να δοθεί δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού».

Λίγο νωρίτερα, η ομάδα της Θεσσαλίας είχε αποχαιρετήσει τον Βραζιλιάνο εξτρέμ Βινίσιους Σάντος Σίλβα. «Η ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του επαγγελματικού συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Vinicius Santos Silva, στον οποίο εύχεται κάθε επιτυχία στην καριέρα του και υγεία για τον ίδιο και τους αγαπημένους του», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ.

zougla.gr