Δύσκολο παιχνίδι στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης δίνει σήμερα (17:15) η ΑΕΛ, στο ντεμπούτο του Σωτήρη Αντωνίου στον πάγκο της.

Οι «βυσσινί» με 26 βαθμούς απέχουν μόλις 7 βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού, στην οποία αντιθέτως βρίσκεται η «Ελαφρά Ταξιαρχία» που αντιμετωπίζει το ματς ως τελικό.

Για την ΑΕΛ νοκ άουτ είναι ο Αγκάνοβιτς που δεν μπόρεσε να είναι έτοιμος για τον αγώνα, ενώ απών θα είναι και ο τιμωρημένος Γουάλας. Ο νέος τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου, προσανατολίζεται στο 3-5-2 που δούλεψε και στις προπονήσεις και στα προηγούμενα φιλικά της ομάδας.

Για τον Απόλλωνα, μπήκε στην αποστολή ο Άντονι Στόουκς αλλά θα φανεί πριν τον αγώνα εάν θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του προπονητή του. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν όσον αφορά τα πρόσωπα ενώ ο Απόλλωνας θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε καθώς στο τελευταίο του επίσημο πριν την διακοπή, με τον Παναιτωλικό, πήρε νίκη στο γήπεδο της Ριζούπολης και έσπασε ένα αρνητικό ρεκόρ χωρίς τρεις βαθμούς που κρατούσε για 4 μήνες.

Διαιτητής της συνάντησης ορίστηκε ο Καραντώνης με βοηθούς τους Δημητριάδη και Νικολακάκη, ενώ τέταρτος είναι ο Τσαμούρης.