Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΛ μετά την νέα μέτρια εμφάνιση της ομάδας κόντρα στην Καλλιθέα, με τη νίκη να επισκιάζεται από τις πρώτες έντονες αποδοκιμασίες κατά της ομάδας από τους φιλάθλους της στη φετινή σεζόν.

Παρά την προσπάθεια της διοίκησης να αποπροσανατολίσει τον κόσμο κατηγορώντας τους… εννέα παίκτες της Καλλιθέας που έπαιξαν πολύ καλύτερα παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, και χωρίς να μνημονεύει την κακή απόδοση των παικτών της ΑΕΛ, οι «βυσσινί» έχουν λάβει το μήνυμα του κόσμου και ο Σάκης Τσιώλης προσπαθεί να βρει τη λύση εντός γηπέδου.

Την Δευτέρα έδωσε ρεπό στους παίκτες ώστε να επιστρέψουν το πρωί της Τρίτης στις προπονήσεις με «καθαρό» μυαλό μετά το επεισοδιακό παιχνίδι του Σαββάτου. Στόχος είναι η ΑΕΛ να κερδίσει την άνοδο και να έχει του χρόνου ομάδα με «κορμό» το φετινό ρόστερ, συνεπώς εφεξής κάθε προπόνηση και αγώνας θα συνιστούν «τεστ» για τους ποδοσφαιριστές.

Ενόψει του επόμενου αγώνα με την Παναχαϊκή – εφόσον γίνει – θα απουσιάζουν οι τιμωρημένοι με κίτρινη Ουρτάδο και Μπανούσης, οι οποίοι θα επιστρέψουν στο μεθεπόμενο ντέρμπι-τελικό με την Κέρκυρα.

Από την άλλη, η κατάσταση του Δημήτρη Κομεσίδη, που αποχώρησε ως τραυματίας στο ημίχρονο του αγώνα με την Καλλιθέα, δεν εμπνέει κάποια ιδιαίτερη ανησυχία στο τεχνικό τιμ της ομάδας που περιμένει τον στόπερ των «βυσσινί» να μπει από Τετάρτη σε φουλ ρυθμούς.