Ο κίνδυνος να περάσει ολόκληρος α’ γύρος και να μην έχει εντός έδρας νίκη, ξορκίστηκε σήμερα από τον Απόλλωνα στη Φιλιππούπολη, που είχε ως τώρα ένα “τρίποντο” όλο κι όλο στο φετινό πρωτάθλημα, στο Βόλο επί της Νίκης.

Πιο συγκεκριμένα, οι “κυανόλευκοι” του Θωμά Γράφα, που πολλές φορές είχαν προηγηθεί στο σκορ αλλά δεν έφταναν στο ποθητό αποτέλεσμα, τα κατάφεραν αυτή τη φορά παρότι το γκολ του νεοαποκτηθέντα Σταματή στο 2′, ισοφαρίστηκε με πέναλτι του Σαραντίδη λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Έχοντας σημαντικό κίνητρο, αλλά και ενισχυμένο ρόστερ μετά τις χειμερινές μεταγραφές, οι Απολλωνιστές κατάφεραν στο 69′ και πάλι με τον Σταματή, σ’ ένα ονειρικό ντεμπούτο, να φτάσουν στο 2-1 επί του Θεσπρωτού και να βλέπουν πλέον πολύ πιο αισιόδοξα το μέλλον τους.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θωμάς Γράφας): Αστράς, Λίταινας, Τιμπουέ, Γιαννίτσης, Νούσιος, Καλούσης, Χατζής, Πετράκης, Βίγια, Καραμοκό, Σταματής.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Παππάς, Βαλέντε, Ντ’ Αλέσιο, Βασιλάκης, Σταυρίδης, Γκανσιέρ, Στεργίου, Βαταμίδης, Σαραντίδης, Γεωργούσης, Πούφλης.

pressing.gr