Ευχάριστα νέα για τον Σάκη Τσιώλη στην προπόνηση της ΑΕΛ την Τρίτη. Οι αμφίβολοι Γεννάδιος Ξενοδόχοβ, Ανδρέας Αβραάμ και Βασίλης Ρέντζας έβγαλαν ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό το ερχόμενο Σάββατο.

Επίσης, μετά από μέρες προπονήθηκε ατομικά ο Τίκο, με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση να είναι θέμα λίγων ημερών.

Έτσι, εκτός απροόπτου ο Τσιώλης θα έχει τους Ξενοδόχοβ, Ρέντζα και Αβραάμ στην διάθεση του για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, στον οποίο επιστρέφουν μετά από τιμωρία και οι Φατιόν, Φάρκας, ενώ αντιθέτως εκτός θα είναι ο τιμωρημένος Αγκάνοβιτς.

Στην προπόνηση της Τρίτης δεν συμμετείχαν ο Μασαλέσα που θα χάσει το ματς με τον Παναιτωλικό λόγω τραυματισμού και ο Ντοντό που θεωρείται απίθανο να προλάβει κάποιο ματς μέχρι το φινάλε της σεζόν. Οι παίκτες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 3.15 την Τετάρτη στα Δέντρα.

Την Τετάρτη τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει πως η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος Super League της 25ης αγωνιστικής, ΑΕΛ-Παναιτωλικός, ο οποίος διεξάγεται το Σάββατο 18/03 και ώρα 5.15 μ.μ., θα ξεκινήσει από Τετάρτη 15/03 και για μια ακόμη φορά καλεί τους φιλάθλους να σπεύσουν να προαγοράσουν το εισιτήριό τους προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία στα εκδοτήρια του γηπέδου πριν την έναρξη. 

Αναλυτικά τα ωράρια προπώλησης: 

Τετάρτη 15/03, ώρες 9 π.μ.-5 μ.μ. (από τα γραφεία της ΠΑΕ, Κύπρου 72, 5ος όροφος)

Πέμπτη 16/03, ώρες 9 π.μ.-5 μ.μ. (από τα γραφεία της ΠΑΕ, Κύπρου 72, 5ος όροφος)

Παρασκευή 17/03, ώρες 9 π.μ.-9 μ.μ. (από τα γραφεία της ΠΑΕ, Κύπρου 72, 5ος όροφος)

Σάββατο 18/03, ώρες 10 π.μ.-2 μ.μ. από τα γραφεία και 11 π.μ.-5.15 μ.μ. από τα εκδοτήρια του AEL FC ARENA.

Oι τιμές των εισιτηρίων:

· ΘΥΡΕΣ 1,2,11,12,13 & 23: 10€

· ΘΥΡΕΣ 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10: 15€

· ΘΥΡΕΣ 14, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22: 30€

· ΘΥΡΑ 18 VVIP: 50€

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παιδιά ηλικίας έως και 10 ετών, που δεν καταλαμβάνουν αποκλειστική θέση, μπορούν να εισέρχονται δωρεάν.

Διαδικασία εισόδου:

- Για την εξυπηρέτησή σας ενημερώνουμε ότι για αγορά εισιτηρίων ημέρας απαιτείται προφορικά το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και ο ΑΜΚΑ έχοντας στην κατοχή σας την αστυνομική ταυτότητα σε περίπτωση ελέγχου. ΠΡΟΣΟΧΗ στην ορθή διατύπωση του ΑΜΚΑ διότι σε περίπτωση λάθους το σύστημα δεν εκδίδει εισιτήριο. Κάθε άτομο με τα στοιχεία του μπορεί να προμηθευτεί μόνο ένα εισιτήριο, το προσωπικό του. Παρακαλούμε για την όσο πιο έγκαιρη προσέλευση και προαγορά ώστε να αποφύγετε την ταλαιπωρία.

- Είσοδος δικαιούχων εγγεγραμμένων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων από τη Θύρα 1 (νότιο πέταλο), ΑΥΣΤΗΡΑ με ταυτόχρονη επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ΚΑΙ κάρτας δικαιούχου ΣΕ ΙΣΧΥ από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και με ωράριο εισόδου προκειμένου να εξυπηρετηθούν ομαλότερα. Είσοδος καταγεγραμμένων ΑΜΕΑ από την ΠΑΕ ΑΕΛ από την ανατολική και δυτική κερκίδα δωρεάν για το ΑΜΕΑ με επίδειξη επικυρωμένων κρατικών εγγράφων ΣΕ ΙΣΧΥ και με συνοδό δωρεάν μόνο σε περίπτωση κινητικών προβλημάτων του ΑΜΕΑ.

- Οι μαθητές θα εισέρχονται ομαδικά, αφού προηγηθεί συνεννόηση με την ΠΑΕ ΑΕΛ, δωρεάν με τη συνοδεία εκπαιδευτικών.

- Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας και ημέρας συνεπάγεται και αποδοχή των όρων, προϋποθέσεων και κανόνων συμπεριφοράς και συμμόρφωσης φιλάθλων, όπως αυτοί έχουν δημοσιοποιηθεί και επικυρωθεί από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τη Super League και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αφόρα στους Κανονισμούς Σταδίων. Η ΠΑΕ ΑΕΛ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της και δύναται να αποβάλλει ή να απαγορεύσει την είσοδο σε οιονδήποτε εκδηλώσει παραβατική συμπεριφορά.