Η ΑΕΛ ξεκίνησε ήδη τις προπονήσεις της από την στιγμή που μετά τις εξετάσεις δεν υπήρξε το παραμικρό θετικό δείγμα κορονοϊού.

Οι... βυσσινί τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας από τον εφιάλτη όλου του πλανήτη, όπως φαίνεται και από το βίντεο που δημοσιοποίησαν.

Στην ΑΕΛ έχουν πάρει και πολύ σωστά, πολύ σοβαρά την πανδημία και το δείχνουν ξεκάθαρα, ενώ και το βίντεο αυτό διαφέρει από τα κοινά δελτία Τύπου.

Ένα βίντεο για το οποίο επίσης αναφέρουν: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί ένα μικρό βίντεο που ετοίμασε με τους συνεργάτες της Πασχάλη και Ηλία Μάντη με πλάνα και εικόνες από την επανέναρξη των προπονήσεων και την εφαρμογή των νέων υγειονομικών πρωτοκόλλων και οδηγιών του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και της Super League.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά το εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας και Γονιδιακού Ελέγχου Gene Lab στη Λάρισα και τον επιστημονικό υπεύθυνο Ιατρό κ. Γιώργο Ράπτη για την άμεση και αξιόπιστη διενέργεια του Μοριακού Ελέγχου (PCR) σχετικά με τον κορονοϊό Covid 19 μέσα σε μία ημέρα σε περίπου 40 ποδοσφαιριστές, προπονητές, στελέχη και εργαζόμενους της ΠΑΕ, γεγονός που επέτρεψε στην ομάδα να ξεκινήσει τις προπονήσεις της την Τρίτη 5/5/2020 χωρίς καμία καθυστέρηση».

gazzeta.gr