Αρνήθηκε ευγενικά τη θέση στη διοικούσα επιτροπή της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ ο Βαγγέλης Πλεξίδας. 

Μετά από τη χορηγία της εταιρείας του LA Farm στην μπασκετική ΑΕΛ, η διοίκηση του πρότεινε μία θέση στην επιτροπή. Ωστόσο, με δήλωσή του ο επιχειρηματίας ζητά η θέση να δοθεί σε κάποιον άλλο τονίζοντας ότι η χορηγία έγινε «για λόγους αγάπης προς την ομάδα και εκτίμησης όλων των ανθρώπων που προσφέρουν καθημερινά και αφιλοκερδώς».

Η δήλωση Πλεξίδα:

«Ευχαριστώ θερμά την διοίκηση της Ερ. ΑΕΛ καθώς και την διοικούσα επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ για την τιμή που μου επιφύλαξαν να μου προτείνουν την θέση του μέλους της διοικούσας επιτροπής.

Εκτός από τις μεγάλες καθημερινές επαγγελματικές μου απαιτήσεις που θα δυσκόλευαν την ουσιαστική άσκηση ενός τέτοιου ρόλου, η χορηγία και η στήριξη της ερ. ΑΕΛ έγινε από μένα για λόγους αγάπης προς την ομάδα και εκτίμησης όλων των ανθρώπων που προσφέρουν καθημερινά και αφιλοκερδώς.

Συνεπώς δεν χρειάζεται οποιοδήποτε αξίωμα σε εμένα και το επιστρέφω για να αποδοθεί σε κάποιον απ αυτούς που προανέφερα. Εμένα μου αρκεί να βλέπω τις ομάδες με το ΑΛΟΓΟ στο στήθος να προοδεύουν και να διδάσκουν ήθος, ευγενή άμιλλα αλλά και νίκες. Είμαι ευτυχής που μπορώ και συμβάλλω κατ' ελάχιστο στην υλοποίηση αυτών των στόχων και θα είμαι πάντα κοντά σ' αυτή την ομάδα που αγάπησα πραγματικά και θα αγαπώ για πάντα».