Αρκετά δραστήρια είναι μέχρι τώρα η ΑΕΛ στο μεταγραφικό παζάρι και προσπαθεί να κάνει και κινήσεις από το πάνω ράφι, οι οποίες φυσικά έχουν πολλές δυσκολίες. Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι του Χαμζά Γιουνές.
Ο Τυνήσιος έκανε τρομερή χρονιά με την Ξάνθη και γι' αυτό το λόγο ενδιαφέρεται για την απόκτησή του ο Παναθηναϊκός με τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να βρίσκονται σε εξέλιξη.
Οι Θεσσαλοί, πάντως, έχουν καταθέσει τη δική τους πρόταση και περιμένουν την απάντησή του. Αντιλαμβάνεται, πάντως, κανείς πως είναι δύσκολο να τον αποκτήσουν, όπως και να καλύψουν τις απαιτήσεις του.
Από εκεί και πέρα, οι «βυσσινί» ενδιαφέρονται και για τον Νταμίρ Κάχριμαν στον οποίο επίσης έχει κατατεθεί πρόταση. Πρόκειται για Σέρβο τερματοφύλακα, στον οποίο δίνουν συμβόλαιο της τάξης των 40.000 ευρώ.
Τέλος, αρέσει στην ΑΕΛ ο Αντριάν Λουσέρο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος πριν από λίγο καιρό με την Ξάνθη, αλλά όχι ο Καρίμ Σολτάνι. Ο τελευταίος αποχώρησε, επίσης, από τη Θράκη, αλλά δεν βρίσκεται στις επιλογές του Αντρέ Πάους, όπως τονίζεται από τη Λάρισα.

a-sports.gr