Την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος είχαμε την Κυριακή που μας πέρασε με  την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής στην οποία η ΑΕΛ έκανε το  Ρεπό της.
Η ΑΕΛ όπως και πέρυσι τερμάτισε στην 5η θέση σε μία δύσκολη και  μεταβατική χρονιά στην οποία πραγματοποιήθηκαν πολλές αλλαγές με στόχο  την ανανέωση του ρόστερ.
Το εγχείρημα αυτό εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε απόλυτα επιτυχημένο  με το τεχνικό τιμ της ομάδας να συμβάλει τα μέγιστα, με τον Βασίλη  Πάνο στην Γυναικεία ομάδα, τον Ευριπίδη Βακουφτσή ως προπονητή τερματοφυλάκων και τον Αχιλλέα Μαστοροδήμο μαζί με την Χαρά Νεοφύτου  στην Ακαδημία.
Σημαντική όμως ήταν και η προσφορά του ιατρικού τιμ με τους  ορθοπεδικούς Τσαγκάλη Αντώνη, Αλβανό Στέλιο και Ευσταθίου Άκη και τους  φυσικοθεραπευτές Καραΐσκο Κώστα και Ραχωβίτη Θεόφιλο, οι οποίοι σε μία  πολύ δύσκολη χρονιά με πολλούς τραυματισμούς, φρόντιζαν τις αθλήτριες  της ΑΕΛ και κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες κάθε φορά ώστε η ομάδα να  παρουσιάζεται όσο το δυνατόν πιο έτοιμη. Ειδική αναφορά θα πρέπει να  γίνει στον καρδιολόγο Πικρό Κώστα ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια  παρακολουθεί ιατρικά τις αθλήτριες.
Άξιο αναφοράς στην σεζόν που τελείωσε, είναι το στατιστικό στοιχείο  ότι η ΑΕΛ για ακόμα μία χρονιά στην Α' Εθνική δεν δέχθηκε κόκκινη  κάρτα, το οποίο καταδεικνύει το καθαρό ποδόσφαιρο που προσπαθεί να  παίξει και το ήθος που διακρίνει την ομάδα συνολικά όλα αυτά τα χρόνια  και μάλιστα φέτος δεν τιμωρήθηκε καμία αθλήτρια της με αγωνιστικές  λόγω συμπλήρωσης κίτρινων καρτών. Πρώτη σκόρερ της ομάδας αναδείχθηκε  η έμπειρη Σρετένοβιτς με 8 γκολ ενώ από τις 25 αθλήτριες του ρόστερ οι  15 ήτανε κάτω των 18 ετών.
Η επόμενη μέρα βρίσκει την ΑΕΛ να έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία  της για την συμμετοχής της σε διεθνές Τουρνουά στο εξωτερικό ενώ την  Κυριακή 12 Απριλίου θα δοθεί φιλικός αγώνας με τον Βόλο στα πλαίσια  της προετοιμασίας της.
Στα οργανωτικά η διοικούσα επιτροπή κινείται σε τρεις βασικούς άξονες.  Αρχικά την ενίσχυση της διοίκησης με νέα άτομα, έπειτα τις χορηγικές  συμφωνίες για τη νέα σεζόν και τέλος με την εξεύρεση μίας λύσης όσο  αναφορά το γήπεδο των προπονήσεων που τόσο πολύ ταλαιπώρησε την ομάδα  φέτος.